Müzikle İlgilenenlere Yepyeni Bir Site!

Sponsorlu Bağlantılar

Müzikcep

Müzikcep

Üye
    Konu Sahibi
Müzikle İlgilenenlere Yepyeni Bir Site!
, 2015 yılında kurulmuş müzik ve odaklı içerik paylaşım sitesidir. Çeşitli enstrümanların eğitim dersleri sitemize gün geçtikçe yüklenmektedir. Sitemizde gitar ağırlıklı bir öğrenci konsepti benimsenip, uygulanmaya çalışılmaktadır. Çeşitli videolu ve görsel eğitim derslerimiz öğrenciler için basit seviyelerde hazırlanmaktadır.

Gitar Öğrencisi olarak en büyük amacımız çeşitli enstrüman derslerinin karışık şekillerle yayınlanması doğrultusunda öğrencilerin eğitim sıralamasının tamamen farklı olarak gelişmesi ile ortaya çıkan bilgi eksikliğini ortadan kaldırmak. Böylelikle sitemizde dersler sırasına göre düzenlemektedir. Böylece öğrenmek istenilen enstrüman'ın sanki kursuna gidiyormuş gibi sırasıyla öğrenilmesi sağlanıyor.

Eğitim derslerimizin çoğu videolu olarak yayınlanmaktadır. Bu videolar çeşitli şekillerle youtube'da fenomen olmuş gitar hocalarımızın dersleridir. Fenomen olabilmiş eğitimcilerimizin kaliteli bir anlatım gerçekleştirdiğini onayladığımız da veya öğrencilerin olumlu bakış açıları doğrultusunda eğitim derslerinin tüm serisini sitemizde yayınlanmaktadır.

Sadece bunlar değil! Gitar Öğrencisi, yazıları ile gitar ve diğer enstrümanlar üzerine birçok faydalı paylaşımlar yapıyor. Bunun yanı sıra , ve hesaplarımızda resim ve video paylaşımlarımız da olmaktadır.

Yeni bir müzik! Yeni bir müzik keşfetmek veya ilgi duyduğunuz müzisyenin yeni bir albümünü dinlemek ne hoş değil mi? Gitar Öğrencisi ile son albüm haberleri ve albümleri takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra projesini yakından takip eden Gitar Öğrencisi, - Sofar Ankara haberlerini yakından takip ediyor ve yeni çıkan Sofar şarkılarını sizlerle paylaşıyor.

Gitar Öğrencisi, asıl kurulma amacı olan gitar öğrenciliği üzerine olsa da bir çok enstrüman'a yer vermektedir. Ama gitar paylaşımları ile ilgili çalışmalarımız daha yoğun bir şekilde devam etmektedir. , , ve cover videoları sürekli olarak güncel kalmaktadır. Üstelik gitar incelemeleri, haberler ve röportajları da mevcut. Gitar Öğrencisi'nin en sevilen yayınları ise Etkinlikler! Son etkinlikleri buradan öğrenebilirsiniz.

Gitar Öğrencisi olarak tek bir amacımız var. Bu amaç; öğrenirken öğretmek.

Gitar Öğrencisine ulaşmak için; - Tüm yayınlar için; - Ekibimiz için;
 
  • Beğen
Tepkiler: Jan


Jan

Jan

Üye
Hiç bir müzik bilgisi olmayan nota filan vs.. Bu adamın hevesi var diyelim ne kadar sürede öğrenir gitar çalmayı istekli bir şekilde..
 
Müzikcep

Müzikcep

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir müzik bilgisi olmayan nota filan vs.. Bu adamın hevesi var diyelim ne kadar sürede öğrenir gitar çalmayı istekli bir şekilde..
Nota bilgisine gerek yok. Müzikle hiçbir ilgisi olmayan biri gitar çalmayı yaklaşık 1 senede öğrenebilir. Ne kadar kolay gibi gözüksede içerisine girince yoğun bir bilgi havuzuna düşüyorsunuz. 1 senede sadece temel düzeyde çalabilirler. Tabi ne ile başladığıda önemlidir..
 
  • Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Anladım tşk ler
 


Üst Alt