EBA nedir? EBA yeni üyelik nasıl açılır

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
EBA nedir? EBA yeni üyelik nasıl açılır
Eğitim Bilişim Ağı diğer bir deyişle EBA nedir merak ediliyor. EBA projesine nasıl üye olunur ve yeni üyelik nasıl açılır tüm detayları makalemizden öğrenebileceksiniz.

Oldukça hızlı bir şekilde gelişim gösteren teknoloji, eğitim öğretime ciddi bir şekilde katkı sağlamakta. Akıllı tahtalar ve tabletler derken sıra akıllı platformlara geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sunulan EBA Sistemi, 2017 yılında öğrenciler tarafından sıkça kullanılacağa benziyor.

EBA Nedir ?
EBA, açılımı Eğitim Bilişim Ağı olan ve MEB tarafından yönetilen bir projedir. EBA Projesi kendisini “öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişim kurmak, eğitim hayatları boyunca kullanabilecekleri materyalleri sağlamak…” diye tanımlıyor. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerin internet üzerinden istedikleri an ulaşabilecekleri bir sistem düşünülmüş.

EBA sistemine giriş yaparak ders videolarını izleyebilir, pdf kitaplarını telefonunuza yükleyebilir veya derslerle alakalı oyun ve interaktif uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz.

EBA Üye olma
EBA’ya nasıl üye olunur sorusunun cevabı için öğretmenlerinize başvurabilirsiniz. Açık öğretim öğrencileri sisteme Açık öğretim tarafından sağlanan şifre ile giriş yapabilir. Diğer öğrencilere ise öğretmenleri sistem üzerinden şifre atayabiliyor. Şifrelerini öğretmenlerinden alan öğrenciler, TC kimlik no ve şifre ile bu sisteme giriş yapabilir.

EBA Giriş
EBA sitesine buradaki adresten giriş yapabilirsiniz.

EBA Android Uygulaması
EBA telefondan giriş yap, EBA Android indir gibi terimleri arayan kullanıcılar bu işlemleri telefonundan yapmak istiyor. EBA Android uygulaması ile telefonlarınızdan giriş yapabilirsiniz.

EBA Android uygulamasını indirebilirsiniz.
 
bilişimcii

bilişimcii

Üye
Bilgiler için teşekkürler emeğinize sağlık.
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
736
TheNightMare.
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
223
DarkredBlue61
_YldZEneS_
Cevap
3
Görüntüleme
730
gonyalı
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
506
Buğra


Üst Alt