MüzikÇalar 15.02 nin özelliği nasıl kullanılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
MüzikÇalar 15.02 nin özelliği nasıl kullanılıyor?
Şu şarkı sözü gösteren son sürüm müzik çalar var kullandığım fwde.Ama göstermiyor sözleri.Sadece Guns N' Roses - Patience şarkısında çıktı(Albüm kapağı vardı falan orjinaldi ondan mı acaba?)Diğer şarkılarda da var albüm kapağı ama göstermiyo :/

zatenosman

Üye
hacı o bende de vardı ama onun için şarkının sözleri de olması gerek diye biliyorum :bilmm

omerynd

omerynd

Üye
evet kardeş şarkının bulunduğu dizine şarkı sözlerini de atman gerekli.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Not defterine yazıp Guns N' Roses - Patience.txt mi yani?
Ayrıca müzik dinlerken modeme bağlandı sonra çıktı yazı

giray38

giray38

Üye
Ya onun için ayrı bi uzantı da şarkı sözü dosyasını şarkıyla aynı isimde şarkıyla aynı klasöre atıyordun diye hatırlıyorum ama şarkı sözünün uzantısını unuttum :vur

Febris

Febris

Üye
Ya onun için ayrı bi uzantı da şarkı sözü dosyasını şarkıyla aynı isimde şarkıyla aynı klasöre atıyordun diye hatırlıyorum ama şarkı sözünün uzantısını unuttum :vur

hatırlaaaaa :) ~ Banada lazım kardeş :oke:

giray38

giray38

Üye
hatırlaaaaa :) ~ Banada lazım kardeş :oke:
Ya bi yerde görmüştüm gördüğüm yeri arıyorum :D Hatta bi siteden indiriyorduk bu şarkı sözlerini :d: Ya Tune Wiki Lyric kullansanıza o da güzel ovi den indirmiştim

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
.lrc mi ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
matama bi konuya .lrc yazmıştı

bthn_997

bthn_997

Üye
ben deneyeyim diye orjinal bi şarkı atmıştım sadece şarkıyı attım ama albüm kapağının üstünde sözleri de yazıyodu yani ek bi dosya filan atmadım (h)

emirhancakir

Üye
Arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor :)
Hiç bir dosya atmıyorsunuz. Mp3'ün içeriğinde varsa şarkı sözleri zaten çıkar.
Ayrı yetten kendiniz ekleyebiliyorsunuz ama zor biraz.
Bende 5800 Var hacklemek istiyorum CFW ile.
Ancak hiç bir bilgim yok bu konularda yardımcı olacak arkadaş var mı bende bilgisayar konusunda her türlü yardımcı olmaya açığım arkadaşlar.

giray38

giray38

Üye
Arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor :)
Hiç bir dosya atmıyorsunuz. Mp3'ün içeriğinde varsa şarkı sözleri zaten çıkar.
Ayrı yetten kendiniz ekleyebiliyorsunuz ama zor biraz.
Bende 5800 Var hacklemek istiyorum CFW ile.
Ancak hiç bir bilgim yok bu konularda yardımcı olacak arkadaş var mı bende bilgisayar konusunda her türlü yardımcı olmaya açığım arkadaşlar.
Yok kardeşim eminim şarkı sözüyle birlikte bi dosya atıyorduk ama unuttum işte

zatenosman

Üye
arkadaşlar Tune Wiki Lyricprogramı şarkı sözlerini buluyo kendi sitesinden indiriyo .lrc uzantısında sen onu kendi müzik çalarında dinleyebilmek için onu Tune Wiki Lyric klasöründen koplalıyosun şarkının olduğu klasöre isminide aynı yapıyosun
örn : ıan carrey - keep on.mp3 ıan carrey - keep on.lrc şeklinde umarın anlatabilmişimdir.

giray38

giray38

Üye
arkadaşlar Tune Wiki Lyricprogramı şarkı sözlerini buluyo kendi sitesinden indiriyo .lrc uzantısında sen onu kendi müzik çalarında dinleyebilmek için onu Tune Wiki Lyric klasöründen koplalıyosun şarkının olduğu klasöre isminide aynı yapıyosun
örn : ıan carrey - keep on.mp3 ıan carrey - keep on.lrc şeklinde umarın anlatabilmişimdir.
Hay sen saol :oke: .lrc ymiş işte uzantı :ehe Bir de bunlar için özel bi site vardı indirdiğim bulabilirsem paylaşırım :oke:

zatenosman

Üye
sende sağol kardeşim ama normal bi mp3 indirme sitesine gir orda şarkı söleri falanda oluyo (bazılarında) dosyayı indir .lrc yap gitsin :)

rsm39

rsm39

Üye
gereksiz ben bir yararını gormedim zararı var muzik listesini 400den sonrasını gormuyor acmaya calıstıgımda mp3calardan atıyor

zatenosman

Üye
gereksiz ben bir yararını gormedim zararı var muzik listesini 400den sonrasını gormuyor acmaya calıstıgımda mp3calardan atıyor

ben daha önce böle bişey duymamıstım :)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Şarkı sözlerinin uzantısı sadece .lrc değil .txt de olabiliyor. Bilginize

zatenosman

Üye
vala bilmiyorum hacı denemedm denemeyede gerek duymuyorum fantaziye gerek yok :) ama bilgi için saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt