Ayarlardan yapabilirsinizs.a iyi günler arkadaşlar ben most wanted kurdum ama bendeki cincemi japoncamı anlamadım onu tr yada en yapabilme şansımız yokmu varsa nasıl yapacaz bi yardımcı olurmusunuz
ve oyun gerçekten harika ellerinize sağlık
galaksy s3 telefonum
PME 4L
Dostum merhabalar paylaşımların için teşekkür ederim kendi adıma.
The Dark Knight Rises açıklamasında "sd" dosyasından bahsetmişsin belli ki karıştırmışsın bu kadar paylaşımda normaldir =)
".gpk" dosyası mevcut linkte indirdim kurdum fakat açılmamakta ısrarcı oyun, "durduruldu hatası verip kapanıyor".
Acaba ".gpk" uzantılı dosya yerine obb klasörü içine atılacak "sd" dosyasını paylaşabilir misin "apk" ile birlikte. Bir diğer ricam da FIFA 12 olacak linkler yalan olmuş.
Kısacası TDKR ve FIFA 12 oyunlarının "sd ve apk" dosyalarını paylaşabilirsen çok sevinirim.

sorun olursa mesaj at hallederiz.Evet konu büyük oldugundan karşıklık oluyor arada
.gpk dosyasını bilgisayarında 7-zip ile ayrıştır.Çıkan klasörde sd ve apk dosyasını bulursun.Fifa yı da güncelleme listeme ekledim bildirdigin içinsorun olursa mesaj at hallederiz.
7zip tamamdır teşekkür ederim tekrar =)Evet konu büyük oldugundan karşıklık oluyor arada
.gpk dosyasını bilgisayarında 7-zip ile ayrıştır.Çıkan klasörde sd ve apk dosyasını bulursun.Fifa yı da güncelleme listeme ekledim bildirdigin içinsorun olursa mesaj at hallederiz.
oww7zip tamamdır teşekkür ederim tekrar =)
Telefon modeli ne?
Htc Öne X
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence vazgeçelim biz, sayfa hata verdi bence vazgeçelim biz, sayfa hata verdi
{"error_code":31064,"error_msg":"expire time out error","request_id":2869010586}
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan beyaz butona tıkla indir

hadi hayırlısı![]()

yok olmadı yine aynı şey açılmıyor durduruldu diyor. ama boşver sallama artık yüklemiicem arkadaş oynamıyorum TDKR =)yok olmadı yine aynı şey açılmıyor durduruldu diyor. ama boşver sallama artık yüklemiicem arkadaş oynamıyorum TDKR =)
tamamVeririmFIFA 12 tazeleyince haber verebilir misin bana![]()