Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Ben bu konudaki nova 3 apksini indirdim başka bi konudanda nova 3 sd sini indirsem olurmu

yunusdmr

Üye
Gta vice city galaxy w da kasmadan çalışıyor tşkkürler

emreasfb

Üye
Gta Vc nin versiyonu lite mi bu arada cihazim hd yani asphalt ve gta bende hd olur mu

The East

The East

Üye
:tşk:

yuja

Üye
mali 400 de çalışır mı bu oyunlar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Çalışır çalışmalar söylersin hallederiz

targokhan

Üye
teşekkürler. emeğinize sağlık

Magimda

Üye
dostum elıne saglık mukemmel paylasımlar fakat benım bır problemım var yardımcı olursan swevınırım...

telefon sony xperia s...
ındırdım dosyaları telefona attım 2 adet .gpk uzantılı oyunu gpk yukleme ıcın bırde lınk vermıssın orda yazan gpk yukleme programınıda kurdum fakat programda o turuncu yazıya bastıgımda gpk uzantılı oyun dosyalarını bulamıyor tasıdım dosyaları ettım ama nafıle bı ayarı yada herhangı baska sekılde yukleme sansım varsa yardımcı olurmusun... tesekkurler sımdıden...

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
dostum elıne saglık mukemmel paylasımlar fakat benım bır problemım var yardımcı olursan swevınırım...

telefon sony xperia s...
ındırdım dosyaları telefona attım 2 adet .gpk uzantılı oyunu gpk yukleme ıcın bırde lınk vermıssın orda yazan gpk yukleme programınıda kurdum fakat programda o turuncu yazıya bastıgımda gpk uzantılı oyun dosyalarını bulamıyor tasıdım dosyaları ettım ama nafıle bı ayarı yada herhangı baska sekılde yukleme sansım varsa yardımcı olurmusun... tesekkurler sımdıden...

Telefona attısan görmesi lazım tekrar dene hafıza karına at tele at dene.olmazsa manuel yüklersin

• Beğen
Tepkiler: Magimda

Magimda

Üye
Telefona attısan görmesi lazım tekrar dene hafıza karına at tele at dene.olmazsa manuel yüklersin

hafıza kartım yok dırek kendı hafızası var telefonun... klasor klasor gezdırdım dosyayı ama nafıle apk dosyalı oyunları ındırıyorum sımdı mecburen...
bulabılırsen neden gormedıgını sevınırım yınede...

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartım yok dırek kendı hafızası var telefonun... klasor klasor gezdırdım dosyayı ama nafıle apk dosyalı oyunları ındırıyorum sımdı mecburen...
bulabılırsen neden gormedıgını sevınırım yınede...

O zaman söyle yap

.gpk dosyasını bilgisayaında 7 zip ile ayrıştır sd yi telefona at apk yi yükle (içinde çıkıyor)

• Beğen
Tepkiler: Magimda

Magimda

Üye
O zaman söyle yap

.gpk dosyasını bilgisayaında 7 zip ile ayrıştır sd yi telefona at apk yi yükle (içinde çıkıyor)

eyvallah dostum saol dediğin yöntemi buldum yeniyim android piyasasında çözüyoruz ufak ufak :)
bir şey daha öğrendik sayende tekrar teşekkürler...

Perseus Design

Üye
Wild Blood'ı indirdim. .GPK kurmaya yarayan apk dosyasını kurmaya çalıştığımda "Ayrıştırma Hatası, Paket çözümlemede hata var." diyor

Galaxy Note II kullanıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Manuel kurmayi dene. Gpk yi bilgisayarda 7-zip ile ayristir sd yi kopyala apk yi yukle

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
Link kisatna sitesnde sorun var sanrm reklam gec diyorum oyke bkliormm

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Taryicini degistir oyle dne bide