Hepsi Hd mi ozellikle asphalt ve gta vc dogruyu soyle ltf
Ben bu konudaki nova 3 apksini indirdim başka bi konudanda nova 3 sd sini indirsem olurmu
Gta vice city galaxy w da kasmadan çalışıyor tşkkürler

hayır tam sürüm lite değil cihazınada olurGta Vc nin versiyonu lite mi bu arada cihazim hd yani asphalt ve gta bende hd olur mu
dostum elıne saglık mukemmel paylasımlar fakat benım bır problemım var yardımcı olursan swevınırım...
telefon sony xperia s...
ındırdım dosyaları telefona attım 2 adet .gpk uzantılı oyunu gpk yukleme ıcın bırde lınk vermıssın orda yazan gpk yukleme programınıda kurdum fakat programda o turuncu yazıya bastıgımda gpk uzantılı oyun dosyalarını bulamıyor tasıdım dosyaları ettım ama nafıle bı ayarı yada herhangı baska sekılde yukleme sansım varsa yardımcı olurmusun... tesekkurler sımdıden...
Telefona attısan görmesi lazım tekrar dene hafıza karına at tele at dene.olmazsa manuel yüklersin
hafıza kartım yok dırek kendı hafızası var telefonun... klasor klasor gezdırdım dosyayı ama nafıle apk dosyalı oyunları ındırıyorum sımdı mecburen...
bulabılırsen neden gormedıgını sevınırım yınede...
O zaman söyle yap
.gpk dosyasını bilgisayaında 7 zip ile ayrıştır sd yi telefona at apk yi yükle (içinde çıkıyor)

eyvallah dostum saol dediğin yöntemi buldum yeniyim android piyasasında çözüyoruz ufak ufak
bir şey daha öğrendik sayende tekrar teşekkürler...