Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

askinkoc

Üye
Harikasin baba

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
:d:d:d

tamer44

Üye
Kardeş ya bu oyunları bi türlü çalıştıramadım yüklüyorum apkyi oyunu yüklüyo aç diyiyorum tam açılıyo oyunun simgesi geliyor sonra siyah bi ekran geliyo geçmiyo orayı htc one x telefonum yardımcı olursan sevinirim

niyma23

niyma23

Üye
s.a iyi günler arkadaşlar ben most wanted kurdum ama bendeki cincemi japoncamı anlamadım onu tr yada en yapabilme şansımız yokmu varsa nasıl yapacaz bi yardımcı olurmusunuz
ve oyun gerçekten harika ellerinize sağlık
galaksy s3 telefonum

tubuesse

tubuesse

Üye
PME 4L

Dostum merhabalar paylaşımların için teşekkür ederim kendi adıma.
The Dark Knight Rises açıklamasında "sd" dosyasından bahsetmişsin belli ki karıştırmışsın bu kadar paylaşımda normaldir =)
".gpk" dosyası mevcut linkte indirdim kurdum fakat açılmamakta ısrarcı oyun, "durduruldu hatası verip kapanıyor".
Acaba ".gpk" uzantılı dosya yerine obb klasörü içine atılacak "sd" dosyasını paylaşabilir misin "apk" ile birlikte. Bir diğer ricam da FIFA 12 olacak linkler yalan olmuş.

Kısacası TDKR ve FIFA 12 oyunlarının "sd ve apk" dosyalarını paylaşabilirsen çok sevinirim.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
s.a iyi günler arkadaşlar ben most wanted kurdum ama bendeki cincemi japoncamı anlamadım onu tr yada en yapabilme şansımız yokmu varsa nasıl yapacaz bi yardımcı olurmusunuz
ve oyun gerçekten harika ellerinize sağlık
galaksy s3 telefonum
Ayarlardan yapabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

PME 4L

Dostum merhabalar paylaşımların için teşekkür ederim kendi adıma.
The Dark Knight Rises açıklamasında "sd" dosyasından bahsetmişsin belli ki karıştırmışsın bu kadar paylaşımda normaldir =)
".gpk" dosyası mevcut linkte indirdim kurdum fakat açılmamakta ısrarcı oyun, "durduruldu hatası verip kapanıyor".
Acaba ".gpk" uzantılı dosya yerine obb klasörü içine atılacak "sd" dosyasını paylaşabilir misin "apk" ile birlikte. Bir diğer ricam da FIFA 12 olacak linkler yalan olmuş.

Kısacası TDKR ve FIFA 12 oyunlarının "sd ve apk" dosyalarını paylaşabilirsen çok sevinirim.

Evet konu büyük oldugundan karşıklık oluyor arada :D
.gpk dosyasını bilgisayarında 7-zip ile ayrıştır.Çıkan klasörde sd ve apk dosyasını bulursun.Fifa yı da güncelleme listeme ekledim bildirdigin için :tşk: sorun olursa mesaj at hallederiz.

tubuesse

tubuesse

Üye
.gpk dosyasını bilgisayarında 7-zip ile ayrıştır.Çıkan klasörde sd ve apk dosyasını bulursun.Fifa yı da güncelleme listeme ekledim bildirdigin için :tşk: sorun olursa mesaj at hallederiz.

oww :D 7zip tamamdır teşekkür ederim tekrar =)

- - - Eklendi - - -

oww :D 7zip tamamdır teşekkür ederim tekrar =)

Malesef yine açmadı. Daha önce 2-3 kez indirdim ben bu oyunu hiç biri çalışmadı inatla açılmıyor. Eğer yardım edebileceğin bir nokta varsa yazarsan sevinirim.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Telefon modeli ne?

tubuesse

tubuesse

Üye
PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
yok o linkten duzelturim:D

Alcarda

Üye
Teşekkürler, mükemmel sunum.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
:D bence vazgeçelim biz, sayfa hata verdi

{"error_code":31064,"error_msg":"expire time out error","request_id":2869010586}

Buradan beyaz butona tıkla indir