Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

samaet59

samaet59

Üye
arkadaşlar konu çok uzun olduğu için okumadım fakat asphalt 7 i kuramayanlara söyleyeyim oyunun apk sını kurun muzhiwan ekranı geçip asphaltın ekranı gelene kadar bekleyin ardından gpk nın içinden çıkan com. ile başlayan oyun sd sini "gameloft games e değil" ---sd card/ android/obb--- içine atın ardından oyun açılacaktır oyunu ingilizce yapmak içinde ayarlar simgesine tıklayım alttan üstten 4. seçeneği seçin bayraklar geliyor istediğiniz dili seçersiniz (Türkçe malesef yok :( )

• Beğen
Tepkiler: PME 4L

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
süper herkese göre oyun var 10 numara arşiv

Xanymore

Xanymore

Üye
Oyunlar root istermi

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Oyundan oyuna degisir.Ama genel olarak gerekmıyor

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
200000

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
Need for speedi indirdim telefon sdswapli ve yer var ama gpk ye girdigimde nfsyi gormuyor sdswapi kaldirinca gorunuyor ancak yer olmadigindan yarisini yukluyor yardim edebilecek olan varmi ?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Need for speedi indirdim telefon sdswapli ve yer var ama gpk ye girdigimde nfsyi gormuyor sdswapi kaldirinca gorunuyor ancak yer olmadigindan yarisini yukluyor yardim edebilecek olan varmi ?
.gpk yükleyiciyimi kullanıyorsunuz?

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
Gpk İnstaller sdcard ı görmüyor sen en iyisi .gpk dosyasını 7zip ile bilgisayarında ayrıştır.Öyle yükle
hocam 7zip i indirdim dosyayı çıkarttı telefona atınca ne yapmam gerekiyor ?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
hocam 7zip i indirdim dosyayı çıkarttı telefona atınca ne yapmam gerekiyor ?
Büyük olan dosya sd dir onu Android/data ya at eğer obb dosyası ise Android/obb klasörüne at yok sa yeni klasör yarat apk yi yükle oyna

devotee

Üye
Konu mukkemmel. Acandan allah razi olsun. Fakat birsey soracagim. Bunlarin hepsini S3 e sorunsuzca kurabilir miyim? Yada hangilerini kurabilirim bilgilendirirseniz cok sevinirim.

aezeg187

aezeg187

Üye
ellerine saglik cok guzel bi paylasim

samaet59

samaet59

Üye
galaxy wonder kullanıcıları asphalt 7 v 1.0.4 bende hata veriyordu şimdi v 1.0.3 yükledim sorun çözüldü ve kasmadan oynuyorum

joyless

joyless

Üye
gercekten harika bi paylaşım teşekkürler

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Konu mukkemmel. Acandan allah razi olsun. Fakat birsey soracagim. Bunlarin hepsini S3 e sorunsuzca kurabilir miyim? Yada hangilerini kurabilirim bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Hepsini kurarsın olmazsa söyle s3 e göre sd veririm

devotee

Üye
Hepsini kurarsın olmazsa söyle s3 e göre sd veririm

Saolasin pm yoluyla ulasirim bir sorun olursa. Bu islerde biraz acemiyimde. Bir oyunu kurana kadar canim cikiyor nedense beceremiyorum.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Aslında cok basit Bir iki oyun daha yukle ogrenirsin

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
modern combat 4 oyun acılır acılmaz atıyo yrdımcı olabılırmısınız ustadım cihazım atrıx 2.3.4 surumum

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınız nedir bide dogru yukledinizmi oyunu bitirdim sorunsuzdur