Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

acun121212

Üye
GTA 3 ün dosyalarını hangi klasörün içine atacağız android obb denedim olmadı android data içine attım tekrar olmadı sizce nedendir sürekli indirmeye çalışıyor ? arkadaşlar yardım

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşınıki iphone değilmi? Jailbreak ile yükleniyor zaten ios da. android ile ios farklıdır bu yüzden olmaz

erhank98

erhank98

Üye
Jailbreak nedir bilgim yok yeni aldim telefonuda bilmiyorum. Anlami hapis ama ne alaka anlamadim ve androide olmazmi

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
:) android olmuyor Jailbreak ise ios takı uygulamaları filan para vermeden indirmeyi sağlayan bir icat :D

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
GTA 3 ün dosyalarını hangi klasörün içine atacağız android obb denedim olmadı android data içine attım tekrar olmadı sizce nedendir sürekli indirmeye çalışıyor ? arkadaşlar yardım

Apk den indirme yapıyormu?

DePReSF35

Üye
kardeşim bişey farkettim.. eagames in apk dosyasını atıyorum tellden wifi üzerinden kuruyor ama gameloft olmuyor... 2. olarak şuan note 2 kullanıyorum 2. bi telefon almak istiyorum... en iyisi olsun diye düşünüyorum maddiyat önemlii değil.. nereye konu açabilirim yada ne önerirsin :) şimdiden :tşk:

erhank98

erhank98

Üye
:) android olmuyor Jailbreak ise ios takı uygulamaları filan para vermeden indirmeyi sağlayan bir icat :D

Hay ... Neyse eyvallah kardes google playde kontorle alma olsa satin alirimda kredi karti kullanmiyorum

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bişey farkettim.. eagames in apk dosyasını atıyorum tellden wifi üzerinden kuruyor ama gameloft olmuyor... 2. olarak şuan note 2 kullanıyorum 2. bi telefon almak istiyorum... en iyisi olsun diye düşünüyorum maddiyat önemlii değil.. nereye konu açabilirim yada ne önerirsin :) şimdiden :tşk:

Önerim Xiaomi M2 dir ama alabilmen zor.Türkiyede ise note 2 iyidir neden begenmedin anlamadım

DePReSF35

Üye
onu demeyeydin iyiydi... telden sıkılmadım ikici telefon olarak almayı düşünüyorum ama oyun yüklerken durmadan problem yaşıyorum... telefonda bi max payne var...bunu satmayacam zaten ikinci telefon olarak alacam kardeşm... ama ıphone 4s mi alsam 5 mi bilemedim...:hmmm

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Çok iyi Allah razı olsun ellerinden

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Alcaksan. Afyon 5 al:D

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bende cihazınız uyumlu değildir hatası veriyor.oysa ki uyumlu nova 2 yi kasmadan oynayabilşyorum.sd yi yükleyip öylemi çalıştırmalıyım.sadece apk yi çalıştırdım.ne yapmam gerek

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
bende cihazınız uyumlu değildir hatası veriyor.oysa ki uyumlu nova 2 yi kasmadan oynayabilşyorum.sd yi yükleyip öylemi çalıştırmalıyım.sadece apk yi çalıştırdım.ne yapmam gerek

sd yi atıp apk yi yüklemen lazım

mesutgaga

mesutgaga

Üye
birşey daha soracagım ben galaxy wonder kullanıcısıyım.nova 3 için 2 gb boşluk gerekiyormuş.bendeki mevcut boşluk 1.70 gb.bu oyun hafıza kartımda çalışırmı sd yi hafıza kartına atsam

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Çalışır

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Oleeeeyyyy cok sagol :D

emreasfb

Üye
Hepsi Hd mi ozellikle asphalt ve gta vc dogruyu soyle ltf