Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

MuraTT96

Üye
bunları kurmak için root lazım mı

Downey

Downey

Üye
Epey bir emek sarf etmişsin emeğine sağlık

fb_5800

Üye
Monopoly oyununa Türkçe yama var mı? Teşekkür ederim...

tlgay

Üye
arkadaşlar merhaba.. htc one x de çalışan shadow guardian var mı...çok aradım ama bir türlü bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bu arada telefonum rootlu değil..

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba.. htc one x de çalışan shadow guardian var mı...çok aradım ama bir türlü bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bu arada telefonum rootlu değil..
Sen istersinde olmazmı Buyur :D

berk42

Üye
saol kardes emegıne saglık

cemal__001

Üye
gta 3 ü yükledim herşey mükemmel emeğinize sağlık ama ses tuşuna yada diğer şeylere tuş kilidi gibi vs bastığımda hata veriyor kapanmaya zorla diyor. nasıl çözebilirim

sss855

Üye
Modern Combat 4 : Zero Hour dil ingilizce oluyormu

rido59

rido59

Üye
Abi maasallah ya eline saglik galaxy note2 kullanicisiyim sorunsuz kullanabilirim umarim

erhank98

erhank98

Üye
hocam ben ilk defa .gpk oyun kuruyorum.
nfs most wantedi kurmak için com. klasörünü obbye attım sonra apk yı kurdum fakat oyunu açınca ea gameste tıkanıyor çözümü nedir söylermisin

DePReSF35

Üye
Usta harbiden harika seyler paylaştın ama nfs mostwanted i kurdum aynı sorun bendede var... bu arada note 2 kullanıcısııyım yaklasık 2 gündür ama daha oyunlardan birini bile yükleyemedim :D yardımmmmmmmmmmm

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 4 : Zero Hour dil ingilizce oluyormu

Ayarları varsa olur

Sen istersinde olmazmı Buyur :
Sen istersinde olmazmı Buyur :D

Kardeş oyun çalıştı fakat bir kaç dakika oynadıktan sonra "malesef shadow gardian çalışmayı durdurdu" diye bi msj çıkıyor ve oyun kapanıyor. Bunun bi çözümü var mı veya ben mi yanlış birşey yaptım. Tşk.

malesef bilmiyorum

Abi maasallah ya eline saglik galaxy note2 kullanicisiyim sorunsuz kullanabilirim umarim

sorun cikarmaz

hocam ben ilk defa .gpk oyun kuruyorum.
nfs most wantedi kurmak için com. klasörünü obbye attım sonra apk yı kurdum fakat oyunu açınca ea gameste tıkanıyor çözümü nedir söylermisin

yeni bir yükleme yöntemi var biraz bekleyin

Usta harbiden harika seyler paylaştın ama nfs mostwanted i kurdum aynı sorun bendede var... bu arada note 2 kullanıcısııyım yaklasık 2 gündür ama daha oyunlardan birini bile yükleyemedim :D yardımmmmmmmmmmm
yeni bir yükleme yöntemi var biraz bekleyin sd dosyası uyumsuz olabilir bu arada sd lerin hepsi glaxy s icin

DePReSF35

Üye
tamam usta beklemedeyim... gerekirse bi ömür :D :D

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
:) asphalt ekledim, torrent geliyor

DePReSF35

Üye
180upload dan asphal7 i indiriyorum usta... note 2 de calısırmı acaba :(