Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
180upload dan asphal7 i indiriyorum usta... note 2 de calısırmı acaba :(

Bende kendi telefonumde deniyecem suan 2dk kaldı indirmenin bitmesine.Note 2 ile uyumlu sd dosyası çalışması lazım

DePReSF35

Üye
tekrar teşekkürler... deniyip bilgilendirecem note 2 kullanıcılarını :)

DePReSF35

Üye
checking reguired files diyor sonra the game has been successfully downloaded. touch ok and start playing diyor ok diyorum atıyor oyundan :( :(

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
checking reguired files diyor sonra the game has been successfully downloaded. touch ok and start playing diyor ok diyorum atıyor oyundan :( :(

Sd dosyasını sakla bide apkmania nın apk ile dene

DePReSF35

Üye
ne yazıkki olmadı... :( eskiden nokia kullanıcısıydım bi kaç gün once androide geçtim ve şimdiden tereddüt içerisine düştüm... şuan tek kaliteli oyunum maxp payne.... onuda apk den indirdi... lütfen bi çağree.....

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
ne yazıkki olmadı... :( eskiden nokia kullanıcısıydım bi kaç gün once androide geçtim ve şimdiden tereddüt içerisine düştüm... şuan tek kaliteli oyunum maxp payne.... onuda apk den indirdi... lütfen bi çağree.....
Tereddüte düşmene gerek yok telefon modeli neydi ?

DePReSF35

Üye
samsung galaxy note 2 aldım usta... 6 gün oldu alalı ama henüz pek bişey yükleyemedm... basit oyunlardan baska bişey yok... :(

rostdrop

Üye
7zip ile nasıl ayrıstırcam ? yardım edın ya gpk ındı

DePReSF35

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşım:alkis... hiç bi yerde bukadar ilgilenmediler... tekrar :tşk:....

cicek43

Üye
indirdigim oyunlari acmiyor yardmci olablrmsnz

DePReSF35

Üye
game loft klasorundede denedim obb de de denedim olmuyo... pes ediyorum ben.. buraya kadarmış... :ah

DePReSF35

Üye
hayır usta telefon rootlu değil... ve root olayınıda yapsammı iyi olur yapmasammı... dezavantajları varmı.. garanti falan.. bi ton ıvır zıvır :D ne önerirsin... tel 1 haftalık zaten sıfır aldım genpa garantili...

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Android ile ilgili belli bir tecrübe olsun sonra root yap yoksa telefon ayarlarını bozar ugrasirsin

erhank98

erhank98

Üye
Arkadaslar beb asphalt 7yi indirdim. Gayet guzel calisiyor fakat arkadasimda multiplayerde bluetooth wifi ve gameloft online var bende sadece wifi ve gameloft online var. Arkadasimin telefonu iphone benim telefon galaxy s2. internettede buna buna benzer yazilar gordum ama hic iphoneyle kiyaslanmamis. Herneyse ben multiplayaere bluetoothla oynamayi ekleyebilirmiyim? Benim telefondaki sorun nedir? Acaba oyunun surumundenmi kaynaklaniyor?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Oyun kırık olduğundan multiplayer yok diye biliyorum. Ondandir

erhank98

erhank98

Üye
Arkadasimda para vermesen almis yani oda indirmis