Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

bthngngr

Üye
güzelmiş

merkem

Üye
Sahibi olmadıgım için bilemiyecegim en iyisi kullananlara sormak.1Ghz işlemci varmış fifa ve pes i çalıştırır ama asphalt ı bilmem

yardımın için teşekkür ederim asphalt çokta önemli değil zaten alınca denerim saol.

----------Eklendi @ 00:18:11 ---------- Yazıldı @ 00:00:00 ----------

Ben birşey daha sormak istiyorum mesela hawx gibi uçak oyunları ve savaş oyunları var onları çalıştırırmı ekran 800X480 sanırım olur değilmi bilgi verirsen sevinirim.

hayal-et

Üye
slm bende samsung galaxy wifi 5 tablet var acaba bunun gpu su aşağıda belirtilenlerden hangisidir.
5 inç ekranı var 800x480 destekli deniyor.
apk dosyalarında hangi telefona göre indirmem gerekiyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

1fb7

1fb7

Üye
tesekur

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Yenilendi

kagankao

kagankao

Üye
hocam galaxy s 2 kullanıyorum hiç root işlemi vs. yapmadım şimdi ben gta 3 ü tegra 2 mi indireceğim mali mi bi aydınlatırmısınız ?

ganeja

Üye
elllerinize sağlık..
bir şey öğrenmek istiyorum...androidde yeniyim..mesela modern combat yükleyeceğim..
apk yı indirdik...ama sd dosyalarında 4 alternatif var..povervr..adrena..tegra2..v.s bunların farkı nedir..? herhengi birini i,ndirsek olurmu...?
cihaz samsung galaxy s wifi5 mini tanlet...
tekrar teşekkürler
bir yukarıdaki mesajı okudum ama cihazımın gpu sunun ne olduğunu bilmiyrum..? adını yazıncada tabloda çıkmıyor

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
elllerinize sağlık..
bir şey öğrenmek istiyorum...androidde yeniyim..mesela modern combat yükleyeceğim..
apk yı indirdik...ama sd dosyalarında 4 alternatif var..povervr..adrena..tegra2..v.s bunların farkı nedir..? herhengi birini i,ndirsek olurmu...?
cihaz samsung galaxy s wifi5 mini tanlet...
tekrar teşekkürler
bir yukarıdaki mesajı okudum ama cihazımın gpu sunun ne olduğunu bilmiyrum..? adını yazıncada tabloda çıkmıyor

PowerVR

Superfan

Superfan

Üye
Çok sağol.Güzel oyunlar var gibi.1-2'sini indirecem.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
İYi oyunlar

D u M a N

D u M a N

Üye
Hocam Assasin CreeD Revelation FreakShare Linkinde Fragger Çıkıyor Bi Düzelt İstersen Arkadaşlar Sorun Yaşamasın

muhammedömer

muhammedömer

Üye
çok iyi hepsi devamını bekleriz:D

mirza42

Üye
monopoly varsa acil lzım.

ilyasucan

ilyasucan

Üye
kardeşim eline sağlık bende htc evo 3d var burdaki oyunların hangileri benim cihaza tam uyyumlu 540+960 ekran isimlerini yazarsan iyi olur iyi çalışmalar

----------Eklendi @ 09:30:55 ---------- Yazıldı @ 09:30:28 ----------

kardeşim eline sağlık bende htc evo 3d var burdaki oyunların hangileri benim cihaza tam uyyumlu 540+960 ekran isimlerini yazarsan iyi olur iyi çalışmalar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi

gir telefonunu seç aşada oyunlar çıkıyor.Kısaca hepsi çalışır iyi oyunlar

kagankao

kagankao

Üye
kardeşm şmdi ben galaxy s2 aldm ama mesela mali sistemi var benimkinde hangi oyun çalışır nereden anlayacağım backstab oyununu yükledim mesela çalışmıyor