Sahibi olmadıgım için bilemiyecegim en iyisi kullananlara sormak.1Ghz işlemci varmış fifa ve pes i çalıştırır ama asphalt ı bilmem
hocam galaxy s 2 kullanıyorum hiç root işlemi vs. yapmadım şimdi ben gta 3 ü tegra 2 mi indireceğim mali mi bi aydınlatırmısınız ?
elllerinize sağlık..
bir şey öğrenmek istiyorum...androidde yeniyim..mesela modern combat yükleyeceğim..
apk yı indirdik...ama sd dosyalarında 4 alternatif var..povervr..adrena..tegra2..v.s bunların farkı nedir..? herhengi birini i,ndirsek olurmu...?
cihaz samsung galaxy s wifi5 mini tanlet...
tekrar teşekkürler
bir yukarıdaki mesajı okudum ama cihazımın gpu sunun ne olduğunu bilmiyrum..? adını yazıncada tabloda çıkmıyor
Hocam Assasin CreeD Revelation FreakShare Linkinde Fragger Çıkıyor Bi Düzelt İstersen Arkadaşlar Sorun Yaşamasın
kardeşim eline sağlık bende htc evo 3d var burdaki oyunların hangileri benim cihaza tam uyyumlu 540+960 ekran isimlerini yazarsan iyi olur iyi çalışmalarİYi oyunlar
kardeşim eline sağlık bende htc evo 3d var burdaki oyunların hangileri benim cihaza tam uyyumlu 540+960 ekran isimlerini yazarsan iyi olur iyi çalışmalar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgir telefonunu seç aşada oyunlar çıkıyor.Kısaca hepsi çalışır iyi oyunlar