Mutsuzum Çünkü....

Sponsorlu Bağlantılar

prince of hell

prince of hell

Üye
mutsuzum çünkü geldiğimde kankam yoktu:(

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzum çünkü bu yaşta ouzlarımıza çok yük veriyorlar altından kalkamayacağımız işlerle uğraştırıyorlar ödevleri nasıl olsa öğrenci niye önümüze dolduruyorlar hocaların kalitesine bakmadan sınıflara dağıtıyorlar okulda ayırımcılık yapıyorlar çok mutsuzum mutusuzm çünkü kimse mutlu değil çok az kişi memnun hayat standarttlarımız düşük eğitim kalitemiz yerlerde sürünüyo ülkemiz gelişiyo ama biz somut bir şeyleer elde edemiyoruz

off be ne kadar dertliymişsin yaaa

haklı ama sonuna kadar.. mutsuzum çünkü kankama üzüldüm ya aynı şeyler bendede war :(

mservank

mservank

Üye
haklı ama sonuna kadar.. mutsuzum çünkü kankama üzüldüm ya aynı şeyler bendede war :(
sağol kanka halimden bi sen anlarsın

keşke sadece ikimizde olsa kanka olsa bütün okullu öğrencilerde var bak şimdi de herkeste aynı sorunun olmasına üzüldüm o yüzden mutsuzum

keremerson

keremerson

Üye
kankam mutsuz mutsuzum :(

omayra

Üye
Ne kadar küçük şeylerden mutsuz oluyorsunuz..

omayra

Üye
mrk etme mutsuz olacak kadar geçerli sebeplerimizde war ;)

mutsuz olman için geçerli sebeplerin olmasına üzüldüm. merak etme demişsin, sanki içimi rahatlatmaya çalışır gibi bir mana çıkıyor bundan, ya da sitemkar. Tuhaf bir yaklaşım.

prince of hell

prince of hell

Üye
mutsuzluk çok farklı bi boyut ve ben o boyutun kapılarını sonuna kadar aralamış bulunuyorum ama beni hala o boyuta geçmekden alıkoyan şeyler var umarım onları asla kaybetmem :(

prince of hell

prince of hell

Üye
:);)

prince of hell

prince of hell

Üye
ikiside

keremerson

keremerson

Üye
:) hadi bugünde öyle olak

prince of hell

prince of hell

Üye
iyi :D

keremerson

keremerson

Üye
:@ yaa

prince of hell

prince of hell

Üye
ne kızdın bee iyi dedik töbeee

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzum çünküüü çok işim war bugün

mservank

mservank

Üye
mutsuzum çünkü pazartesi okul var bir an önce üniversiteyi bitirip(inş.) diploma alıp sürtmek istiyorum bunu biran önce yapamadığıma üzülüyorum:vur:vur
bunu yapmak elimde değil şimdide elimde olmadığına üzüldüm

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzum çünkü pazartesi okul var bir an önce üniversiteyi bitirip(inş.) diploma alıp sürtmek istiyorum bunu biran önce yapamadığıma üzülüyorum:vur:vur
bunu yapmak elimde değil şimdide elimde olmadığına üzüldüm

bende kankamın haline üsüldüm :(:(

mservank

mservank

Üye
acaba bizim durumumuzda olan bunca sıkıntı çeken kim var sıkıntıdan üzüntüden saçlarım beyazladı üzüldüm

Üst Alt