Mutsuzum Çünkü....

Sponsorlu Bağlantılar

omayra

Üye
mutsuzum çünki abalcığım mutsuz:( niye mutsuzsun omayra ablacığım paylaşırsan bizimle belki bir çare bulabiliriz

Çünkü birkaç mesaj önce yazdığım mutsuzluk sebebim devam ediyor :( babam düzelemedi bir türlü.. :(

safakk

safakk

Üye
Çünkü birkaç mesaj önce yazdığım mutsuzluk sebebim devam ediyor :( babam düzelemedi bir türlü.. :(
geçmiş olsun ablacığım yapabileceğim bir şey olursa söyle hemen yapayım zaten izmire taşınıyoruz yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden söyleyebilirsin çok geçmiş olsun bu arada

hades33333

hades33333

Üye
geçmiş olsun:(:( yapabileceğim bir şey varsa söyle elimden geleni yapmaya çalışırım...

omayra

Üye
Sağolun arkadaşlar :) Düşünmeniz yeterli ;)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
sevdigim kisi yanimda diil :(

CooL'n'Quiet

Üye
sevgilim moskovada :/

Master_Evil

Master_Evil

Üye
mutsuzum çünkü öss başımda bi dert

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzum çünküü

1) Bi ehliyetim bile yok
2) Yarın okul war :(
3) Çok acıktımm ve susadım :(:(

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzum hemde ççooooooooooookkk mutsuzum çünkü beşiktaş yenildi :(:@:vur:agla

prince of hell

prince of hell

Üye
mutsuzum çünkü mutlulukdan sıkıldım ;)

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzum çünküü

çok acıktıımmm genee :(:(

yassose

Üye
bende mutsuzum hala iftar olmadi

prince of hell

prince of hell

Üye
bende mutsuzum ama niye bilmiyorum hasta olduumdandır heralde

yassose

Üye
mutsuzum cunku arkadas hastaymis gecmis olsun

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzum çünkü hala şu servis işimiz bi tatlıya bağlanmadıı :(:(

omayra

Üye
Mutsuzum.. Derinden bir yara açıldı yüreğimde, kanıyor.. Mutsuzum.. Hiç bu kadar mutsuz olmamış, hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım.. Ağlamak istiyorum, uyuşmuş gibiyim, ağlayamıyorum. Düğümlendim. Ne yerdeyim, ne gökteyim. Anlık gülümsemeler, sonra derin mutsuzluk... Hiçbir şey yapamadan öylece duruyorum. Hiç bu kadar üzgün olmamıştım. Sadece dua ediyorum. Uyuştum. Tüm hücrelerim uyuştu. Yüzümde sahte bir gülümseme ile şaklabanlıklar yapıyorum. Canım benim diyorum. Canım!!

Dün fotoğraf çekildik ve ben onun ne düşündüğünü biliyordum çekilirken. Ardından bırakacağı hatıraları belgeledik.. Canım!!!

Hiç bu kadar derinden acımamıştı yüreğim. Öylece kalakaldım. Her şey anlamını yitirdi. Hayat, anlamını yitirdi. Tüm kızgınlıklarım aktı gitti ona karşı..

Canım, cancağazım.. Seni sevdiğimi yeterince söylememiş olabilirim şu ana kadar. Söyleyeceğim. Torun diye tutturmasan da biliyorum istiyorsun, Allah izin verirse gitmeden göreceksin... Yeter ki kal biraz daha, gitme.

karides

Üye
Mutsuzum.. Derinden bir yara açıldı yüreğimde, kanıyor.. Mutsuzum.. Hiç bu kadar mutsuz olmamış, hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım.. Ağlamak istiyorum, uyuşmuş gibiyim, ağlayamıyorum. Düğümlendim. Ne yerdeyim, ne gökteyim. Anlık gülümsemeler, sonra derin mutsuzluk... Hiçbir şey yapamadan öylece duruyorum. Hiç bu kadar üzgün olmamıştım. Sadece dua ediyorum. Uyuştum. Tüm hücrelerim uyuştu. Yüzümde sahte bir gülümseme ile şaklabanlıklar yapıyorum. Canım benim diyorum. Canım!!

Dün fotoğraf çekildik ve ben onun ne düşündüğünü biliyordum çekilirken. Ardından bırakacağı hatıraları belgeledik.. Canım!!!

Hiç bu kadar derinden acımamıştı yüreğim. Öylece kalakaldım. Her şey anlamını yitirdi. Hayat, anlamını yitirdi. Tüm kızgınlıklarım aktı gitti ona karşı..

Canım, cancağazım.. Seni sevdiğimi yeterince söylememiş olabilirim şu ana kadar. Söyleyeceğim. Torun diye tutturmasan da biliyorum istiyorsun, Allah izin verirse gitmeden göreceksin... Yeter ki kal biraz daha, gitme.

Keşke elimden bir şey gelse, keşke bir sihirli değneğim olsa ...

keremerson

keremerson

Üye
mutsuzu çünkü mutlu bi hayatım yok

mservank

mservank

Üye
mutsuzum çünkü bu yaşta ouzlarımıza çok yük veriyorlar altından kalkamayacağımız işlerle uğraştırıyorlar ödevleri nasıl olsa öğrenci niye önümüze dolduruyorlar hocaların kalitesine bakmadan sınıflara dağıtıyorlar okulda ayırımcılık yapıyorlar çok mutsuzum mutusuzm çünkü kimse mutlu değil çok az kişi memnun hayat standarttlarımız düşük eğitim kalitemiz yerlerde sürünüyo ülkemiz gelişiyo ama biz somut bir şeyleer elde edemiyoruz

manyak!

manyak!

Üye
off be ne kadar dertliymişsin yaaa
mutsuzum çünkü kankam bi türlü gelemediiii:(

Üst Alt