omayra
Üye
mutsuzum çünki abalcığım mutsuzniye mutsuzsun omayra ablacığım paylaşırsan bizimle belki bir çare bulabiliriz
Çünkü birkaç mesaj önce yazdığım mutsuzluk sebebim devam ediyor
babam düzelemedi bir türlü.. 
mutsuzum çünki abalcığım mutsuzniye mutsuzsun omayra ablacığım paylaşırsan bizimle belki bir çare bulabiliriz
babam düzelemedi bir türlü.. 
geçmiş olsun ablacığım yapabileceğim bir şey olursa söyle hemen yapayım zaten izmire taşınıyoruz yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden söyleyebilirsin çok geçmiş olsun bu aradaÇünkü birkaç mesaj önce yazdığım mutsuzluk sebebim devam ediyorbabam düzelemedi bir türlü..
![]()
geçmiş olsunÇünkü birkaç mesaj önce yazdığım mutsuzluk sebebim devam ediyorbabam düzelemedi bir türlü..
![]()

yapabileceğim bir şey varsa söyle elimden geleni yapmaya çalışırım...Mutsuzum.. Derinden bir yara açıldı yüreğimde, kanıyor.. Mutsuzum.. Hiç bu kadar mutsuz olmamış, hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım.. Ağlamak istiyorum, uyuşmuş gibiyim, ağlayamıyorum. Düğümlendim. Ne yerdeyim, ne gökteyim. Anlık gülümsemeler, sonra derin mutsuzluk... Hiçbir şey yapamadan öylece duruyorum. Hiç bu kadar üzgün olmamıştım. Sadece dua ediyorum. Uyuştum. Tüm hücrelerim uyuştu. Yüzümde sahte bir gülümseme ile şaklabanlıklar yapıyorum. Canım benim diyorum. Canım!!
Dün fotoğraf çekildik ve ben onun ne düşündüğünü biliyordum çekilirken. Ardından bırakacağı hatıraları belgeledik.. Canım!!!
Hiç bu kadar derinden acımamıştı yüreğim. Öylece kalakaldım. Her şey anlamını yitirdi. Hayat, anlamını yitirdi. Tüm kızgınlıklarım aktı gitti ona karşı..
Canım, cancağazım.. Seni sevdiğimi yeterince söylememiş olabilirim şu ana kadar. Söyleyeceğim. Torun diye tutturmasan da biliyorum istiyorsun, Allah izin verirse gitmeden göreceksin... Yeter ki kal biraz daha, gitme.