Mutsuzum Çünkü....

Sponsorlu Bağlantılar

omayra

Üye
Mutsuzum çünkü kendimi yalnız hissediyorum :(

omayra

Üye
...............

jöly

Üye
mutsuzum çünkü trafik kazası geçirip hayatını kaybeden çocukları görünce kendimi tutamıyorum.. :agla :agla

padme

padme

Üye
gercekten cok uzucu bir kayip joly.uzulmemek mumkun degil.bugunku gazetede
siniflarinda sadece 9 cocuk kaldigina dair bir resim vardi.insanin bir kez daha ici burkuluyor.

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
mutsuzum çünkü bitanem yanımda değil :(

jöly

Üye
mutsuzum çünkü elektrik kesildi modem sapıttı...:agla

omayra

Üye
mutsuzum çünkü babam hasta :(

prince of hell

prince of hell

Üye
benm kide geçen düştü belini kırmış :(

prince of hell

prince of hell

Üye
işte kaynamıyomuş kemikler ağırlık falan taşımıcak darbe almıcak zorlamıcak kendini:(

omayra

Üye
anladım, çok geçmiş olsun. :(

prince of hell

prince of hell

Üye
saolasın

omayra

Üye
Sen bana geçmiş olsun demesen de benim sana geçmiş olsun dileğim baki, başka ne diyeyimmm.... :(

Mutsuzum çünkü babam hasta, hastanede yatıyor,

Eşim babamın başında refakatçı olarak kalıyor, kuru sandalyenin üstünde sabahlıyor :( (Canım benim yaaaaaa!!! Bu yazıyı okuyacağını biliyorum tocam benim, telefonda da söyledim ancak buraya yazmak da istedim, Allah senden razı olsun!!! Seni seviyorum. Sevgi fedakarlıktır, benim babama bakman, asla ama asla unutmayacağım bir fedakarlık! )

Ben evde yalnızım, kedimle başbaşayım, sabaha kadar yetiştirmem gereken işler var ve yarın da uyumadan akşama kadar çalışacağım.

Allah beterinden korusun :(

POWER

POWER

Üye
Mutsuzum çünkü mawişim başka ile okumaya gidiyor...:(

researcher

Üye
cunku umudumu kaybetmek uzereyim....

prince of hell

prince of hell

Üye
Sen bana geçmiş olsun demesen de benim sana geçmiş olsun dileğim baki, başka ne diyeyimmm.... :(

Mutsuzum çünkü babam hasta, hastanede yatıyor,

Eşim babamın başında refakatçı olarak kalıyor, kuru sandalyenin üstünde sabahlıyor :( (Canım benim yaaaaaa!!! Bu yazıyı okuyacağını biliyorum tocam benim, telefonda da söyledim ancak buraya yazmak da istedim, Allah senden razı olsun!!! Seni seviyorum. Sevgi fedakarlıktır, benim babama bakman, asla ama asla unutmayacağım bir fedakarlık! )

Ben evde yalnızım, kedimle başbaşayım, sabaha kadar yetiştirmem gereken işler var ve yarın da uyumadan akşama kadar çalışacağım.

Allah beterinden korusun :(

haklısın özür dilerim sanada çok geçmiş olsun dalgınım biraz onda dır kusura bakma yapılabilecek bişi olrsa çekinme tüm site yardımımızı esirgemeyiz dimi arkadaşlar hele biri hayır desin bak nolyo

omayra

Üye
haklısın özür dilerim sanada çok geçmiş olsun dalgınım biraz onda dır kusura bakma yapılabilecek bişi olrsa çekinme tüm site yardımımızı esirgemeyiz dimi arkadaşlar hele biri hayır desin bak nolyo

Sağolasın nazik düşüncen için. Yoluna girer her şey elbet ;)

frantich

frantich

Üye
mutsuzum çünkü sitedeki herkesin mutsuz olmak için bi nedeni war?

omayra

Üye
mutsuzum çünkü.... mutsuzum iştee :(

Üst Alt