benm kide geçen düştü belini kırmış![]()

(Canım benim yaaaaaa!!! Bu yazıyı okuyacağını biliyorum tocam benim, telefonda da söyledim ancak buraya yazmak da istedim, Allah senden razı olsun!!! Seni seviyorum. Sevgi fedakarlıktır, benim babama bakman, asla ama asla unutmayacağım bir fedakarlık! )
Sen bana geçmiş olsun demesen de benim sana geçmiş olsun dileğim baki, başka ne diyeyimmm....
Mutsuzum çünkü babam hasta, hastanede yatıyor,
Eşim babamın başında refakatçı olarak kalıyor, kuru sandalyenin üstünde sabahlıyor(Canım benim yaaaaaa!!! Bu yazıyı okuyacağını biliyorum tocam benim, telefonda da söyledim ancak buraya yazmak da istedim, Allah senden razı olsun!!! Seni seviyorum. Sevgi fedakarlıktır, benim babama bakman, asla ama asla unutmayacağım bir fedakarlık! )
Ben evde yalnızım, kedimle başbaşayım, sabaha kadar yetiştirmem gereken işler var ve yarın da uyumadan akşama kadar çalışacağım.
Allah beterinden korusun![]()
haklısın özür dilerim sanada çok geçmiş olsun dalgınım biraz onda dır kusura bakma yapılabilecek bişi olrsa çekinme tüm site yardımımızı esirgemeyiz dimi arkadaşlar hele biri hayır desin bak nolyo
mutsuzum çünki abalcığım mutsuzmutsuzum çünkü.... mutsuzum iştee![]()
niye mutsuzsun omayra ablacığım paylaşırsan bizimle belki bir çare bulabiliriz