Mutsuzum Çünkü....

Sponsorlu Bağlantılar

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
mutsuzum çünkü istediğim şeyi yapamıyorum

gknky

gknky

Üye
mutsuzum çünkü sevdiğim insan başkasının kollarında

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Mutsuzum Çünkü topLantı sonuçLandı :ühü:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
mutsuzum çünkü............................

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Mutsuzum çünkü sevdiğim insan çok uzaklarda :(

jöly

Üye
mutsuzum çünkü sevdiğimin bağlantısı kopuyor bugün..:ah:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
yatmak zorundayım

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Herkes yatıyor :(

omayra

Üye
Açım.. Yine diyete başladım :(

SALVADORE

SALVADORE

Üye
bende mutsuzum çünkü günde bir ögün yemek yesem yetiyor :ehe: :ehe: acıkmıyorum nedense :bilmem:

omayra

Üye
Hala açım ve bissürü ütü yaptım, yeni bittiii... Bana yeni yıla kadar ütü deme tocacııımmm!!! Çok ciddiyim, yakarım!!!

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Hala açım ve bissürü ütü yaptım, yeni bittiii... Bana yeni yıla kadar ütü deme tocacııımmm!!! Çok ciddiyim, yakarım!!!
romayıda sen yaktın her halde omayra :ehe: :ehe: :ehe:

omayra

Üye
romayıda sen yaktın her halde omayra :ehe: :ehe: :ehe:

Ütü hala sıcak! 11 gömlek, 5 pantolon ütüledim. çamaşır yıkadım astım, topladım, katladım, yerleştirdim. Bu hızla değil Romayı ikinci kez, her yeri yakarım!!

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Ütü hala sıcak! 11 gömlek, 5 pantolon ütüledim. çamaşır yıkadım astım, topladım, katladım, yerleştirdim. Bu hızla değil Romayı ikinci kez, her yeri yakarım!!
senden korkulur ben bir şey söylemedim yazdıklarımı unut :ehe: :ehe: :ehe: iyi akşamlar ben kaçar :aman:

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Mutsuzum çok canım sıkılıyor :(

omayra

Üye
Matsuzum çünkü hala açım! Keşke tombilik hanımlar iyi bişey olsaydı! Ben en iyi bişey olurdum!

karides

Üye
Matsuzum çünkü hala açım! Keşke tombilik hanımlar iyi bişey olsaydı! Ben en iyi bişey olurdum!

Siz kadınlar her halinizle güzelsiniz canım. Kendine haksızlık etme, ayrıca böyle tombik mombik laflarını kullandığına göre sen kesinlikle şişman değilsin. Hiç bir şişman bayan kendisini ti'ye alacak kadar kendisiyle barışık olamaz. Sen olsan olsan balık etlisindir ve bu Türkiye'de en makbul kadın türüdür. :huhu:

omayra

Üye
Siz kadınlar her halinizle güzelsiniz canım. Kendine haksızlık etme, ayrıca böyle tombik mombik laflarını kullandığına göre sen kesinlikle şişman değilsin. Hiç bir şişman bayan kendisini ti'ye alacak kadar kendisiyle barışık olamaz. Sen olsan olsan balık etlisindir ve bu Türkiye'de en makbul kadın türüdür. :huhu:

hi hi hiiiii :alkis2: :alkis2: :op:

Üst Alt