SERžANT
Üye
[color="ındigo"][sıze="3"][ı]türkçemi[/ı][/sıze][/color]
SERžANT;3607100' Alıntı:meosenturc;3607027]ben indirdim bu CFW'yi bana şimdi türkçe dil dosyaları lazım. onları da orijinalden çıkartıp ekleyeyim bakalım türkçe olacak mı.. dün yaptım yabancı bir CFW'yi türkçe cillop gibi oldu ama onun versiyonu C6 V40'tı buna uymaz..
türkçe dil dosyası bnde var importladım ama beceremedim sanırm bana özelden mesaj at vereyim linkini kardeşim.
kardeşim C6 V40 için türkçe var bende ekledim dün. sen CFW'yi ver ben türkçe işini hallederim sorun olmaz
Ayrıca önemli olan husus import değil EXPORT yapacaksın bu başlıktaki versiyonun orijinal türkçesindenimport <<< içeri aktarır /// export >> dışarı aktarır olayı
hemen upluyorum siteye kardeş.
----------Eklendi @ 00:13:28 ---------- Yazıldı @ 00:09:16 ----------
SERžANT;3607143' Alıntı:kardeşim C6 V40 için türkçe var bende ekledim dün. sen CFW'yi ver ben türkçe işini hallederim sorun olmaz
Ayrıca önemli olan husus import değil EXPORT yapacaksın bu başlıktaki versiyonun orijinal türkçesindenimport <<< içeri aktarır /// export >> dışarı aktarır olayı
hemen upluyorum siteye kardeş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur kardeşim buda link..
hallet bakalım test et onayla bize bildir..
SS ATARSAN DAHA İYİ OLUR.
serzant abi ben zaten türkçeleştirdim yukarıdaki senin cfw'yi onu soyruyorsan: 3 mesaj yukarıda var zaten link.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte linki bu abi. Indir değiştir rm-356_52.0.007_prd.rofs2.v09 isimli dosyayı bununla tamamdır. Ben ingilizce türkçe yaptım zaten. Sen aç editörle görürsün türkçe olduğunu zaten.
Jaf ile formatlarken tek tek dosyaları seçmen gerekiyor ya orada işte diller başka olarak gösterse de türkçe ve ingilizce olarak kalacak haberin olsun.
Bu linkteki zaten senin cfw'nin değiştirilmişi abi indir kur.diğerini nasıl kurduysan
[ımg]http://img708.imageshack.us/img708/4669/maxicep.jpg[/ımg]
resimde de görünüyor iki dil kaldı senin yukarıdaki cfw'den..
Yaptım yüklüyorum dostum ayıpsın iki dakikalık iş
----------Eklendi @ 23:46:58 ---------- Yazıldı @ 23:42:18 ----------
buyrunuz türkçeleştirilmiş dosyanın linki:
tüm indirdiğiniz dosyaların içindekini bu rar'daki "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V09" isimli dosya ile değiştirin. flash atarken listede ilginçtir türkçe göstermiyor ama türkçe yapıyor.
deneyiniz lütfen ingilizce kullananlardan biriniz. ben çalışacağına eminim ama.
linkiniz: >>>>>>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<<<<<<<
lütfen denerseniz haberdar ediniz. %100 çalışacağına eminim.
İndirdim ve Türkçe halini yükledim fw enfes ama temalara ve mesajlara (menülerine) girmiyor telefon atıyor hemen.Yani Türkçesi sorunlu,yinede ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?