Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müslüm Gürses Hakkında Azbilinen Garip Olaylar ....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x1osman1x
Üye
Tamam kardes.
Oğuzhan
Üye
Su anda biraz sinirliyim kimseyi kirmak istemem ama arkadas biraz fazla bahsetmis Onu belirtmrk istedim kirdiysam sizi ozur dilerim
x1osman1x
Üye
yok kardes sen dusunceni soyledin sucmu bu
Oğuzhan
Üye
Yok yani acayip sinirliyim simdi biraz daha sakinlestim yani elim ayagim titredi sinirden o derece yanlis seyler soyleyip sizleri kirmis olabilirim bunun icin ozur dilerim bu konuda veya diger konuda
Neden her seferinde babanin seksenlerde yasadiklarindan bahsedip duruyorsun aciktan olmasa da inceden siyaset kokuyor mesajlarin lutfen biraz dikkatli olalim
beyninin tek lobu o kazadan sonra çalışmıyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum zaten dikkat ettiyseniz konuşurken falan çok duraksıyor ya da geç anlıyor bundan kaynaklanıyormuş bi de ailevi sıkıntıları çokmuş abisi annesinimi babası abisinimi ne hepsi birbirini öldürmüş olaylar olaylar doğrumu bilmiyorum ama şarkılarına bakılırsa doğru gibi duruyor