Müslüm Gürses Hakkında Azbilinen Garip Olaylar ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
Müslüm Gürses Hakkında Azbilinen Garip Olaylar ....
Müslüm Gürses [h=2]1978 yılında Tarsus'tan Adana'Ya giderken bir trafik kazası geçirmiş ...Kaza o kadar korkunçmuş ki onu aracın içinden çıkardıklarında öldüğünü sanıp morga kaldırmışlar....Ancak daha sonra Gürses'in yaşadığı anlaşılmış ve tedavisine devam edilmiş. Ciddi ameliyatlar geçiren Gürses'in beynine plaka takılmış...Ayrıca Müslüm Gürses bu kazadan sonra koku alma duyusunu tamamen yitirmiş bu da çok üzücü bir durum Sanatçının hayatı resmen trajedilerle devam etmiş Ve şu anda yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor acil Şifalar Diliyorum....[/h]

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Yıkıldımmmm morgdan alip tedavi mi etmisler :D puhahaha :D

uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle olmuş komik bir olay gibi evet ama çok trajedik ve üzücü aynı zamanda adam koku alamıyor :S Koku yoksa yemeklerden tatta alamazsın düşünsene .... Çok zor bir durum

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
hasta olman gibi tabi trajedik yani da var ama ... :D

x1osman1x

Üye
benim babamda beyin travmasi gecirdi kaza yuzunden koku alma duyusu gitti

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
ayrıca biraz gec oldu ama 80 lerdeki olaylardan dolayi babamın bütün burnu kırık burundan kolay kolay nefes alamıyor

uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca biraz gec oldu ama 80 lerdeki olaylardan dolayi babamın bütün burnu kırık burundan kolay kolay nefes alamıyor

Senin baban 80 Li yıllardan iyi kurtulmuş ozaman benim babamın ayak parmağının birisini kesmişler ......

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
geçmiş olsun...

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
iskenceler ....

x1osman1x

Üye
iskenceler..?

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
evet kim yapmış önemli degilmis herkese ...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Konuşması da o kazadan sonra böyle olmuş diye duymuştum. Kaza mi yoksa sonrasinda yasadiklarindan mi bilmiyorum

esokmen

esokmen

Üye
benim babamda beyin travmasi gecirdi kaza yuzunden koku alma duyusu gitti

Gecmis olsun kardesim. Allah sifalar versin

Muslum babanin hayati da karma karisik. Adam Turkiyenin sesi biran evvel iyilesmesini bekliyoruz. Allah kimseye gostermesin boyle acilar

ozakin70

ozakin70

Üye
Yanlış anlaşılmasın ama müslüm baba gidici yani dayanamaz bu yaştan sonra bunun gibi şarkıcılar gelmez bi daha simdikiler HD nakarat başka icraat yok haksizmiyim :confused:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Neden her seferinde babanin seksenlerde yasadiklarindan bahsedip duruyorsun aciktan olmasa da inceden siyaset kokuyor mesajlarin lutfen biraz dikkatli olalim

x1osman1x

Üye
Gecmis olsun kardesim. Allah sifalar versin

Muslum babanin hayati da karma karisik. Adam Turkiyenin sesi biran evvel iyilesmesini bekliyoruz. Allah kimseye gostermesin boyle acilar
Sagol kardesim.

- - - Eklendi - - -

Neden her seferinde babanin seksenlerde yasadiklarindan bahsedip duruyorsun aciktan olmasa da inceden siyaset kokuyor mesajlarin lutfen biraz dikkatli olalim

Arkadas acisini paylasiyo paylasmak icin bir milyon neden var. :D

x-scarface

x-scarface

Üye
:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sagol kardesim.

- - - Eklendi - - -

Arkadas acisini paylasiyo paylasmak icin bir milyon neden var. :D

Acisini burasi haric istedigi yerde paylasabilir bu ilk degil baska mesajlarinda da gordum kasitli yapilan bir sey babasi ve kendisi istedigi goruse sahip olabilir bu beni ilgilendirmez fakat her seferinde babam soyle uykusunda kavga ediyo soyle nefes alamiyo derse rahatsiz olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...