Muslera çok para!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Muslera çok para!


Son zamanlarda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Muslera, ilk geldiğinde kendisini eleştirenleri utandırmaya devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'deki Eskişehirspor maçında, kale dibinde yaptığı üst üste 3 kurtarışa rağmen gole engel olamayan ve defansın bu ihmaline karşı çılgına dönen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera değerini katlıyor.

11 milyon euroluk bonservisi tartışma konusu olan, Mustafa Denizli tarafından "elleri küçük" diye yerilen Muslera gösterdiği performansla bugün kendisini eleştirenleri mahçup ediyor.

G.Saray defansının yaptığı inanılmaz hatalara tek başına karşı koyan Uruguaylı kaleci, Manchester United maçında Nani'nin kullandığı penaltıyı çıkarmasıyla göze çarptı. Ligde ve son Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçında da yaptığı kurtarışlarla farkın açılmasını engelleyen genç file bekçisinin bonservis bedeli şimdiden 20 milyon euroyu buldu.

Geçtiğimiz transfer döneminde İtalyan ve İngiliz kulüplerinden bazı teklifler aldıklarını doğrulayan sarı-kırmızılı yöneticiler, Muslera'nın satılmasının mümkün olmadığını ve gelen teklifleri tereddüt etmeden geri çevirdiklerini dile getirmişti.

Başkan Ünal Aysal da 25 milyon euroluk bir teklif gelmediği sürece, Uruguaylı kaleciyi elden çıkarmayacaklarının altını çizmişti. 25 yaşındaki file bekçisinin sarı-kırmızılılarla 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 


paradox07

paradox07

Üye
Adam hak ediyor aldığı parayı.gerçekten süper bi kaleci :)
 
haltie

haltie

Üye
Ben eleştiri pek duymadım :hmmm geldiğinde
 
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Genç.
 
India

India

Üye
muslerayı 15m altında bırakmayız çok iyi kaleci parlak bir gelecek var önünde
 
haltie

haltie

Üye
Kaleci iyi de önünde cris var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
381
Doğuş Pertez
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
461
Haydar
Kdr05
Cevap
4
Görüntüleme
500
Murat Alper
TheLastWarrior
Cevap
13
Görüntüleme
932
esokmen


Üst Alt