Muslera hayran bıraktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Muslera hayran bıraktı
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Schalke karşısında turu getiren en önemli isimler arasındaydı.



Galatasaray'ın Schalke'yi 3-2 yenerek adının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yazdırdığı karşılaşmada gerek kurtarışları gerekse de soğukkanlılığı ile Muslera maçın en önemli isimleri arasında yer aldı.

Galatasaray'a 2011/2012 sezonunun başında Lazio'dan transfer edilen Uruguaylı kaleci geldiği günden bu yana Galatasaray'a büyük katkı sağladı. Taffarel ve Mondragon'un sonrasında kalede bir türlü istediği istirarı yakalayamayan sarı-kırmızılı takımda Muslera, Schalke önünde birçok önemli kurtarışa imza atarak rakibe gol izni vermedi.

GOLLERDEKİ ŞANSSIZLIK
Schalke önünde 2 gol yemesine rağmen taraftarın en sevdiği isim haline gelen Muslera, çok kritik anlarda çok kritki müdahelerde bulundu. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında rakip oyuncularla sıkça karşılaşan kalecimiz, Pukki ve Draxler'in şutlarında başarılı kırtarışlara imza attı. Yediği gollerde karambol pozisyonları arasında kalan Muslera, transferinden bu yana en iyi maçlarından birine imza attı.

SON GOLÜN HAZIRLAYICISI
90 dakika boyunca sahanın yıldızlarından olan Uruguaylı file bekçisi son golde de büyük katkı sağladı. Son dakikalarda Schalke baskısını durdurmaya çalışan Galatasaray'da Muslera kurtarışının ardından çok hızlı bir şekilde eliyle oyunu kurdu ve Selçuk'a pası gönderdi. Selçuk İnan da ara pasında Umut'u topla buluşturdu ve Umut da 3. golümüzü kaydetti.

DEVLERİN TRANSFER LİSTESİNDE
2012 Dünya Kupası'nda adından söz ettirdikten sonra Galatasaray'daki 2 yıllık performansıyla da herkesin beğenisini toplayan Muslera, Avrupa'nın dev takımlarının da listesinde yer alıyor. Başkan Ünal Aysal da başarılı kalecinin ancak çok iyi bir bonservis bedeli ile satılabileceğini ifade etmişti.

Muslera bu sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçta da 90 dakika boyunca kalede görev aldı.
 
  • Beğen
Tepkiler: xtrem06 ve furkan5800


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Fotonun açısı fena :ehe
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
muslera ofsayta girmiş durumda pozisyonda :kop::d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt