alpay:) Üye ben şimdi indirmeyi düşünüyorum ama diğer bir arkadaş gibi sorun yaşar mıyım .. ne telefonuma programı nasıl kurcam =/ bilemiyorum pls yardım .. --------------- Ekleme --------------- ya telefonum N96 uygulama türünü desteklemesi lazım ama desteklemiyo nolur yardımcı olun yahu
ben şimdi indirmeyi düşünüyorum ama diğer bir arkadaş gibi sorun yaşar mıyım .. ne telefonuma programı nasıl kurcam =/ bilemiyorum pls yardım .. --------------- Ekleme --------------- ya telefonum N96 uygulama türünü desteklemesi lazım ama desteklemiyo nolur yardımcı olun yahu
eytr Üye benim n 73 te telefonunuz desteklemiyor diyor yatdım --------------- Ekleme --------------- deniyorum olmuyor
benim n 73 te telefonunuz desteklemiyor diyor yatdım --------------- Ekleme --------------- deniyorum olmuyor
agi abe Üye sıkma canını yaa alan adamlar baya bi saol diyodur da vakit meselesi kımse ugrasmak istemiuooo
emre_mx Üye teşekkürler kanka artık çapkınlık yapmak benim için dha kolay olucak )) :P yengeniz gelen smsleri görmeyecek mucxss :P
teşekkürler kanka artık çapkınlık yapmak benim için dha kolay olucak )) :P yengeniz gelen smsleri görmeyecek mucxss :P
gilraen_404 Üye Trojan virüsü var,uzun süredir kullanıyordum ama virüs olduğunu hafıza kartını bilgisayara bağlayınca farkettim.rehberim silindi
Trojan virüsü var,uzun süredir kullanıyordum ama virüs olduğunu hafıza kartını bilgisayara bağlayınca farkettim.rehberim silindi