Multitap (Telefona yazma dili ekleyen uygulama)

Sponsorlu Bağlantılar

matt.yamato

matt.yamato

Üye
arkadaşlar yardım eden yok mu

rapper3838

Üye
bende n73 var, bu paylaştığınız program uymuyor telefonuma bunun s60v3 olanından varsa çok memnun olurum

--------------- Ekleme ---------------

goliykorol kardeş, ben n73 kullanıyorum, multitaptan rusca dili eklicem ama forumda verilenler s60 için sanırım, sen de s60v3 için bende var demişsin, rica etsem paylaşır mısın benimle, şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

goliykorol kardeş, ben n73 kullanıyorum, multitaptan rusca dili eklicem ama forumda verilenler s60 için sanırım, sen de s60v3 için bende var demişsin, rica etsem paylaşır mısın benimle, şimdiden teşekkürler

Ekremdin

Ekremdin

Üye
Gerçekten güzel böyle şeyler telefona hava katıyo

futbol123

futbol123

Üye
sağol

Indiana Jones

Üye
tşk

dadafarid

Üye
lutfen s60 v3 icinde yazma dili ekleyen uygulama paylasin ... ben samsung i8510 uzerinde denedim ama olmadi ... lutfen yardimci olun .

kadioglu1984

Üye
sizin verdiğiniz şekilde yapmaya çalıştım ama general mobile dst q 100 modelinde system data diye bişey bulamadım ..bu konuda yardımcı olurmusunuz? kolay gelsin..

akalp20

akalp20

Üye
allah razı olsun.

lucyy77

Üye
kardeş bunları telefon dili yapabiliormuyuz... telefon dilini japonca yapmak istiorm.. biliorsanız bi yardım...(telefon 6600 )

g1gfe4ds2

Üye
guzel paylasim isime yaradi saol

merdemyar

merdemyar

Üye
Güzel Bir Paylaşım Teşekkürler

punqermojo

Üye
teşekkürler...

PriveT

PriveT

Üye
tesekkurler

muhmtt

muhmtt

Üye
arkadaşlar ben nokıa n70 telefonumu israil dil kodu ile güncelledim ve telefonum arapça oldu sonra telefonun arapça yazma dilini kopyalayıp bi yere kaldırdım sonra telefonumu tekrar türkçe dil kodu ile türkçeye çevirdim sonra telefonu açtım çalıştı ve sonra arapça yazma dilini x plore ile yapıştırdımve telefonu yeniden başlattım sonra telefon açılmadı formatladım düzeldi yine arapça dilini yapıştırdım yeniden başlattım açılmadı arapça yazma dilini önermiyorum size ya komple telefonu arapça kullanmanızı öneriyorum , sadece yazma dilini yüklediğimizde telefon nokıa yazısı ile donup kalıyor size arapça yazma programı tavsiye ediyorum başka türlü olmuyor size arapça yazma dilini versem telefonum bozuldu diye bana beddua edersiniz

Trackmania

Trackmania

Üye
Teşekkürler:oke:

themardinli

themardinli

Üye
:D arapcası yok mu bunun :D

Sembolbu

Sembolbu

Üye
Teşekkürek

McRayne

Üye
arkadaşlar benim telefonum n70 ve tek seferde yaptım.. benim bi sorum olucak. telefon dilleri arasında türkçe yok. bu problem değil ama yazma dili için türkçeye ihtiyacım var. aradım ama bulamadım. eklerseniz yada link erebilirseniz çok iyi olur. şimdiden saolun:bigstar:

cosi

cosi

Üye
teşekkürler :oke:

jjuventuss

jjuventuss

Üye
bu sadece s60 larda işe yarıyor sorun s60v3 için bulamamıştık daha doğrusu ben buldum da konu yönetim tarafından onaylanmadı ancak ihtiyacı olan özel mesaj atsın yardımcı olurum rusça üzerine elimde döküman bol

kardes 6700s kullanıyorum.abyy lingvo rusca sozluk yukledim ama rusca yazamıyorum.bı zahmet bana yardımcı ol.

Üst Alt