Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

melaservet

melaservet

Üye
Allah razı olsun senden. Nokia c7 telefonum var ve refreshden belleye sorunsuz şekilde geçtim 2. yöntem ile

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
cümlemizden allah razı olsun

ibrahimscare

Üye
bu iscsndlya dodyasi butun cihazlar icin aynimi

TheOldBros

TheOldBros

Üye
bugun e7 icin yapicaz telefon kuzenimin acilmazsa vurur beni :( yasi 22

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
dikkatlice yaparsan ölümden dönmüş olursun :)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
yapmaya çalışcam inş olur kendi telefonum 5800 o kadar gözden çıkarmışımki tel i flashlamayı gözüm kapalı yapıcam nerdeyse :)

dehahakan

Üye
Elinize, kolunuza, beyninize, yüreğinize sağlık. Bu forumu 3 gün önce buldum. Ve inanın herşey o kadar detaylı ve örneklerle anlatılmışki, 3 günde en az 15 defa telefonuma yazılım yükledim. 4 gün önce e6 telime kaspersky 9.0 yükledim, ne olduysa bundan sonra oldu. Tlefon açılıyor ve sürekli tekrar kapanıyordu. Ne yaptıysam çözemedim. Birkaç tel tamircisine götürdüm, halledemediler. Er kişi kendi görür işi dedim ve google amcadan sizleri buldum. Şuanda herhalde nokia e6 lar için birçok telefon tamircisinden bilgili hale geldim. Ve e6 telefonum hiç bu kadar güzel ve hızlı olmamıştı. Allah ne muradınız varsa versin. Saygılarımla.
NOT: Sadece telefonumda mesaj resmi sürekli yanıp sönüyor. Sim hafızası dolu diyor. bunu nasıl çözebilirim.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Elinize, kolunuza, beyninize, yüreğinize sağlık. Bu forumu 3 gün önce buldum. Ve inanın herşey o kadar detaylı ve örneklerle anlatılmışki, 3 günde en az 15 defa telefonuma yazılım yükledim. 4 gün önce e6 telime kaspersky 9.0 yükledim, ne olduysa bundan sonra oldu. Tlefon açılıyor ve sürekli tekrar kapanıyordu. Ne yaptıysam çözemedim. Birkaç tel tamircisine götürdüm, halledemediler. Er kişi kendi görür işi dedim ve google amcadan sizleri buldum. Şuanda herhalde nokia e6 lar için birçok telefon tamircisinden bilgili hale geldim. Ve e6 telefonum hiç bu kadar güzel ve hızlı olmamıştı. Allah ne muradınız varsa versin. Saygılarımla.
NOT: Sadece telefonumda mesaj resmi sürekli yanıp sönüyor. Sim hafızası dolu diyor. bunu nasıl çözebilirim.

Öncelikle geçmiş olsun :) Halletmenize sevindim :)
Sorununuza gelince, mesajlarda oturum değil de klasör görünümüne geçip seçeneklerden "sim mesajları"nı seçip ordan 1-2 mesaj silerseniz "Sim hafızası dolu" mesajını almazsınız.

bayon

Üye
Bende belle refreshden anna ya geçtim gerçekten hiç bi sorun yaşamadan hiç bi hata almadan yükledim çok teşekkür ederim böyle bi konu açtığın için başarılarının devamı gelir umarım.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
berimen63

berimen63

Üye
phoneix ile c7 anna atacam tüm dosyalarını verebilirmisiniz siyah telim
navifirm de 18 dosya var hepsinin linkini verebilirmisiniz farketnez tek link falan lütfen

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
phoneix ile c7 anna atacam tüm dosyalarını verebilirmisiniz siyah telim
navifirm de 18 dosya var hepsinin linkini verebilirmisiniz farketnez tek link falan lütfen
ikinci yöntemle verdiğim linklerle uygulayabilirsin.ben indirip paylaşana kadar sen çoktan yüklemiş olursun

kerimozn

Üye
Ben Yükleme Sırasında Usb yi cıkart fln demişşsn onları yapıyorum ama olmuyor anlamadımm sinir oldm su Belle den Kurtarın beni :S

- - - Eklendi - - -

Bu arada Telfnum C6-01 yazmayı unutmusm

sepkinfatih

Üye
slm iyi akşamlar.size birşey sormak istiyorum.cep telefonlarını nasıl takip edebiliriz.cep'ten ve bilgisayardan bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ikinci yöntemi anlattığımı dikkatlice sabırla dene.daha güzel sonuç alacaksın

- - - Eklendi - - -

ikinci yöntemi anlattığımı dikkatlice sabırla dene.daha güzel sonuç alacaksın

metalshops

metalshops

Üye
Bende sorun vardır die 15 defaya yakın denedim Kar etmiyor. C7 için olmuyor denilen herseyi harfi harfiyen yapıyorum en kücük ayrıntıya kadar tüm işlemler tamam. Fakat telefon acılmıyor hiçbirsekilde.

- - - Eklendi - - -

Saat 04.42 ben halen telefona flas atıyorum :D

bayon

Üye
Ya benim telefonum n8 scandinavYa yazılımını atınca bile açıldı telefon ilk sürümden kullanmaya başladım

kerimozn

Üye
Ya olmuyo kardesm herşeyi yapıyorum neden olmuyor anlamadım bi yardımıcı olurmusn.

Üst Alt