teşekkürlerellerine sağlık harika bir paylaşım.
sen ilk yöntemi denemişsin.o biraz eski.ikinci yöntemle istediğin yazılımı atabilirsin.germany anna 25.7 dahil.dediklerinizi yaptim, hersey oldu, ama begenmedim, orjinal almanya versiyonuna geceyim dedim...... olan oldu, telefon gitti geri gelmiyor.
her türlü sekilde düzeltmeyi denedim olmadi.
usb calisiyor, ama ekran acilmiyor
telefonum e6, bikac dakikaya kadar sizin özel ykpky anna olarak calisiyordu, simdi napsam acaba
- - - Eklendi - - -
iki sorum daha var:
cfw nasil üretilir? yani kendim de yapabilirmiyim veyahutta ALMANCA cfw var mi e6 icin? (klavyedeki simgelerden dolayi diyorum)
ve de susmus, ekrani siyah kalmis, sarj isigi sönüp duran baska bisey yapmayan bir telefonunun flash bellegine nasil format atilir?
1.7 fail indirme.gerek yok.yükleme.önemi yoknavifrimnen yukleyerken 1.7GB fail var onuda yuklemek lazimdi? Bu kadar fail mobil nece kabul edecek?
navide dosyaların en altındaki " mmc.fpsx " fail indirme.rm-596 klasörün içine o faili atma,varsada sil.öyle flash atabi peki n8 belle refreshden anna ya
geri donersem 16GB hafiza karti(E:
Mass memory) sifirlaniyor? Yuklenilen
faillarim(Mp3,mp4,jpg) siliniyor?
Ben navifirmnen faillarin hangisn yuklemek lazim bilmiyorum.. komek ede bilir misin abi..product cod 059G6P0
o mmc dosyası.onu yükleme diyorum işte.abi 1.7GB dosya var onuda yukleyim?
Aslımda birinci yöntemi denememiştim ama neyse herşeyi tekrarlayınca oldu çalışıyor Almanca tıkır tıkır. Şimdi bir sorum var:
sizin yaptığınız fırmware gercekten şahane. Onu bır şekilde almancaya yapamam mı? Yanı Alman versıyonu?
naviden indirip direk çakabilirsin ilk yöntemle 25.8iSorunda orda zaten: türkce lazim değil Almanca lazım.
Birinci yönteme hiç bakmadım ama mantıken phoenıx 2011 kullansam yükleyemem mi?
çünkü senin verdiğin modifiye öyle olmuştu (tabi o sırada en düşük sürüm anna yüklüydü, ama orijinal olduktan sonra farketmez sanırım)
şimdi navi 1.7 Plus indirsem olur mu? Onlan ikisini mixleyebilirmiyim?
elimde olmadığı için deneme şansım yok.artı iskandinavya dosyaları cihazı susturmak için.uymasına gerek yok.deneyip burda paylaşabilirsinnokia 500 için uygulanır mı? iscandinavya dosları uyumlumudur ?