Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

yorgoyorgun

yorgoyorgun

Üye
ellerine sağlık harika bir paylaşım.

blackcemre

Üye
Telefon e7 annadan pr1.1 e dönebilirmiyim

yohici

Üye
dediklerinizi yaptim, hersey oldu, ama begenmedim, orjinal almanya versiyonuna geceyim dedim...... olan oldu, telefon gitti geri gelmiyor.

her türlü sekilde düzeltmeyi denedim olmadi.

usb calisiyor, ama ekran acilmiyor

telefonum e6, bikac dakikaya kadar sizin özel ykpky anna olarak calisiyordu, simdi napsam acaba

- - - Eklendi - - -

iki sorum daha var:

cfw nasil üretilir? yani kendim de yapabilirmiyim veyahutta ALMANCA cfw var mi e6 icin? (klavyedeki simgelerden dolayi diyorum)

ve de susmus, ekrani siyah kalmis, sarj isigi sönüp duran baska bisey yapmayan bir telefonunun flash bellegine nasil format atilir?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinizi yaptim, hersey oldu, ama begenmedim, orjinal almanya versiyonuna geceyim dedim...... olan oldu, telefon gitti geri gelmiyor.

her türlü sekilde düzeltmeyi denedim olmadi.

usb calisiyor, ama ekran acilmiyor

telefonum e6, bikac dakikaya kadar sizin özel ykpky anna olarak calisiyordu, simdi napsam acaba

- - - Eklendi - - -

iki sorum daha var:

cfw nasil üretilir? yani kendim de yapabilirmiyim veyahutta ALMANCA cfw var mi e6 icin? (klavyedeki simgelerden dolayi diyorum)

ve de susmus, ekrani siyah kalmis, sarj isigi sönüp duran baska bisey yapmayan bir telefonunun flash bellegine nasil format atilir?
sen ilk yöntemi denemişsin.o biraz eski.ikinci yöntemle istediğin yazılımı atabilirsin.germany anna 25.7 dahil.

crn_knk

crn_knk

Üye
Çok teşekkürler anlatım sayesinde ölü telefonumu kurtardım :) .

Fuad199219

Üye
abi peki n8 belle refreshden anna ya geri donersem 16GB hafiza karti(E: Mass memory) sifirlaniyor? Yuklenilen faillarim(Mp3,mp4,jpg) siliniyor?

Fuad199219

Üye
navifrimnen yukleyerken 1.7GB fail var onuda yuklemek lazimdi? Bu kadar fail mobil nece kabul edecek?

Fuad199219

Üye
abi peki n8 belle refreshden anna ya
geri donersem 16GB hafiza karti(E:
Mass memory) sifirlaniyor? Yuklenilen
faillarim(Mp3,mp4,jpg) siliniyor?
Ben navifirmnen faillarin hangisn yuklemek lazim bilmiyorum.. komek ede bilir misin abi..product cod 059G6P0

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
abi peki n8 belle refreshden anna ya
geri donersem 16GB hafiza karti(E:
Mass memory) sifirlaniyor? Yuklenilen
faillarim(Mp3,mp4,jpg) siliniyor?
Ben navifirmnen faillarin hangisn yuklemek lazim bilmiyorum.. komek ede bilir misin abi..product cod 059G6P0
navide dosyaların en altındaki " mmc.fpsx " fail indirme.rm-596 klasörün içine o faili atma,varsada sil.öyle flash at

Fuad199219

Üye
abi 1.7GB dosya var onuda yukleyim?

yohici

Üye
Aslımda birinci yöntemi denememiştim ama neyse herşeyi tekrarlayınca oldu çalışıyor Almanca tıkır tıkır. Şimdi bir sorum var:

sizin yaptığınız fırmware gercekten şahane. Onu bır şekilde almancaya yapamam mı? Yanı Alman versıyonu?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Aslımda birinci yöntemi denememiştim ama neyse herşeyi tekrarlayınca oldu çalışıyor Almanca tıkır tıkır. Şimdi bir sorum var:

sizin yaptığınız fırmware gercekten şahane. Onu bır şekilde almancaya yapamam mı? Yanı Alman versıyonu?

ilk yöntemden bahsediyorsan onun alman versiyonınu naviden 25.8 american versiyonunu indirererek atatanilirsin.yanlız içinde türkçe yok.

yohici

Üye
Sorunda orda zaten: türkce lazim değil Almanca lazım.

Birinci yönteme hiç bakmadım ama mantıken phoenıx 2011 kullansam yükleyemem mi?

çünkü senin verdiğin modifiye öyle olmuştu (tabi o sırada en düşük sürüm anna yüklüydü, ama orijinal olduktan sonra farketmez sanırım)

şimdi navi 1.7 Plus indirsem olur mu? Onlan ikisini mixleyebilirmiyim?

ibrahimscare

Üye
nokia 500 için uygulanır mı? iscandinavya dosları uyumlumudur ?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Sorunda orda zaten: türkce lazim değil Almanca lazım.

Birinci yönteme hiç bakmadım ama mantıken phoenıx 2011 kullansam yükleyemem mi?

çünkü senin verdiğin modifiye öyle olmuştu (tabi o sırada en düşük sürüm anna yüklüydü, ama orijinal olduktan sonra farketmez sanırım)

şimdi navi 1.7 Plus indirsem olur mu? Onlan ikisini mixleyebilirmiyim?
naviden indirip direk çakabilirsin ilk yöntemle 25.8i

- - - Eklendi - - -

nokia 500 için uygulanır mı? iscandinavya dosları uyumlumudur ?
elimde olmadığı için deneme şansım yok.artı iskandinavya dosyaları cihazı susturmak için.uymasına gerek yok.deneyip burda paylaşabilirsin

Üst Alt