kullandığın sürümü göndermen lazım bana.artı çözünürlükleri farklı olduğu için kendim deneme yapamam.
core.fpsx ve rofs2'ni gönderirsen üzerinde çalışırım.
kullandığın sürümü göndermen lazım bana.artı çözünürlükleri farklı olduğu için kendim deneme yapamam.
core.fpsx ve rofs2'ni gönderirsen üzerinde çalışırım.
Sağolasın abim seni çok seviyorum ellerine sağlık.
ABİM CWF'de bir sorun var tema efektleriyle oynayınca temayı değiştirince yanı kısaca tema ayarlarıyla oynayınca font bozuluyor. Bozuluncada aşırı derecede kötü oluyor
çok kötü oldu denedim ne orjinal anna nede belle yükleniyor orjinal belleyi beklemekten başka çare kalmadı bilginize belleyi tekrar yüklemek istiyen arkadaşlar yüklememenizi öneririm
çok kötü oldu denedim ne orjinal anna nede belle yükleniyor orjinal belleyi beklemekten başka çare kalmadı bilginize belleyi tekrar yüklemek istiyen arkadaşlar yüklememenizi öneririm
orjinal annayı yüklersiniz ama alt versiyona düşemezsiniz.bir önceki kullandığınız belle versiyyonunuda yükleyemezsiniz.bir üst sürümü beklemek zorundasınız arkadaşlar.
bu yazılımın orjinalinde türkçe yok