Müjde! Android bölümü genişletilecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Müjde! Android bölümü genişletilecek!
Açtığım konu en sonunda ciddiye alındı ve birkaç gün içerisinde Android OS bölümü de genişletilecek.

Hayırlı olsun. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: serif55 ve mir70tr

kcsoft

kcsoft

Üye
hayırlı olsun android kullananlara rahatlık olur

xinsurer

xinsurer

Üye
Android camiamıza hayırlı uğurlu olsun :)

AYNA

AYNA

Üye
hadi hayırlı olsun..
ben bugün fark ettim bada bölümünü genişletmişler..

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ohhhhh be yaa şu karışıklıktan kurtulacaz artık...TEŞEKKÜRLER MAXİCEP EKİBİ :oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
evwt arkadaslar beklemekle bir sey yapilmadigini gorduk, harekete gectik, baski yaptik ve sonunda istedigimizi elde ettik.. hepimize hayirli olsun..

AYNA

AYNA

Üye
bu arada symbian gibi genişletirler dimi arkadaşlar yani programları kendi içinde gruplara ayırma,oyunlar ayrı,temalar ayrı..yani kasettiğim sitedeki symbianda antivirüs bölümü,sistem programları bölümü,gps programları bölümü gibisinde!!!!
NEDEN BUNU SORDUM DERSENİZ BADAYI GENİŞLETMİŞLER AMA PROGRAMLAR KISMI GENE KARIŞIK YANİ HEPSİ BİRARADA..

Εthnic

Εthnic

Üye
bu arada symbian gibi genişletirler dimi arkadaşlar yani programları kendi içinde gruplara ayırma,oyunlar ayrı,temalar ayrı..yani kasettiğim sitedeki symbianda antivirüs bölümü,sistem programları bölümü,gps programları bölümü gibisinde!!!!
NEDEN BUNU SORDUM DERSENİZ BADAYI GENİŞLETMİŞLER AMA PROGRAMLAR KISMI GENE KARIŞIK YANİ HEPSİ BİRARADA..

evet biz tam olarak bunu istiyoruz..

izo37

izo37

Üye
Bence tekel olsa iyi diyecemde tekel olanlar şımarıyo bir çok secenek rekabet heryerde herzaman iyidir :) tüketicinin işine yarar android güzel olsada karşısında herzaman rakip olsun isterim.

----------Eklendi @ 21:49:25 ---------- Yazıldı @ 21:48:26 ----------

Google Türkiyeye bize vergi ödemeyi kabul etmiş belkide bu genişletme olayı o yüzdendir kısıtlamada zamanla kalkacaktır.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun. :)

mc_shekil

mc_shekil

Üye
benim hatırladığım ethnic de bayadır bu konuyla ilgileniyodu ama

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaslar amacim kimsenin bu konudaki cabasini tek basima sahiplenmek degil.. ve yukarida yazmis oldugum mesajda tekil bir dil kullandigimi sanmiyorum.. BEN demiyorum BIZ diyorum.. beni taniyanlar bu konu ile ilgili olarak degisik basliklar altinda android bolumunun genisletilmesi adina nasil bir caba gosterdigimi biliyordur.. yok ama bunu ben tek basima basardim diyorsan ve eger egonu tatmin edecekse sana bu bolumun genisletilmesiyle ilgili gostermis oldugun buyuk ugraslardan dolayi sukranlarimizi sunariz... senin actigin konuyu hatirlamiyorum ama ben su konu sanmistim www.maxicep.com/site-hakkinda/maxi-android-os-acilsin-istiyoruz-501626.html

xinsurer

xinsurer

Üye
Burası bir paylaşım sitesi.. Hepimiz aynı amaç için buradayız.. Birbirimizi yanlış anlamaya değil doğru anlamaya gayret edip, iyi dostluklar kurup bunu geliştirmeye çalışmalıyız.. kimsenin buraya kavga etmeye geldiğini sanmıyorum.. en çok dikkat etmemiz gereken şey saygıdır.. saygı olmazsa kimse buraya gelmek istemez, bu ortak buluşma alanını birbirimize saygıyı esirgemeyerek ve güzel paylaşımlar yaparak çok daha güzel bir hale getirebiliriz..

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil ve Εthnic
AYNA

AYNA

Üye
Burası bir paylaşım sitesi.. Hepimiz aynı amaç için buradayız.. Birbirimizi yanlış anlamaya değil doğru anlamaya gayret edip, iyi dostluklar kurup bunu geliştirmeye çalışmalıyız.. kimsenin buraya kavga etmeye geldiğini sanmıyorum.. en çok dikkat etmemiz gereken şey saygıdır.. saygı olmazsa kimse buraya gelmek istemez, bu ortak buluşma alanını birbirimize saygıyı esirgemeyerek ve güzel paylaşımlar yaparak çok daha güzel bir hale getirebiliriz..

güzel bir yorum olmuş katılıyorum..

nexpow

nexpow

Üye
hayırlı olsun iyi bir karar :d:

Εthnic

Εthnic

Üye
konuyu acan arkadasimiz benim kendisinin gostermis oldugu cabayi tek basima ustlendigimi sanmis veya mesajimi yanlis anlamis.. kendisinin mesajindan alinti yapmama vakit vermeden mesajini degistirdigi icin benim vermis oldugum cevap gereksiz yere ortada hicbir sey yokken tartisma cikarmaya yonelik bir mesaj olarak okunabilir.. bu yuzden bunu belirtme geregi duydum..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
n'oluyo la...
Bu arada kedi_eti_7 ben oluyorum siz değil.

Kedi Yavrusu

Üye
ultrayer6 forever.

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadasim sen yazdigim mesajlari yarim yamalakmi okuyorsun..??? bu konuda yazdigim mesajlarin hangisinde "konuyu ben actim" cumlesine rasladin.. hala bir seyleri ispat etmeye calisiyorsun.. tamam dedik.. android bolumu senin sayende kurtuluyor dedik.. sukranlarimizi ilettik.. yanlis anlasildik dedik.. sen hala konuyu kedin actigina bizleri inandirmaya calisiyorsun.. tamam sen actin biliyoruz.. tekrar tesekkurlerimizi iletiyoruz.. bu guzel haberi bu gibi gereksiz cocuksu tartismalarla kirletmeyelim...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
ne dedim ben ne kendi açması ya, sadece bi ara neden öyle yazdığını belirttim mesajı sildim zaten. Hiçbir şey demiyorum ben sayemde kurtuldu diye. Kendi kendine sinirleniyorsun küplere biniyorsun sakin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt