Müjde! Android bölümü genişletilecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoss

hoss

Üye
bence geç bile kalındı daha önceden genisletilmeliydi android bölümü
ama neyse geç olsun güç olmasın

xinsurer

xinsurer

Üye
Tamam arkadaşlar yanlış anlaşılmalar olmuş, sükunetimizi koruyalım lütfen. Kimsenin kimseye kastı yok anlaşıldı.. birlik olup diğer paylaşım sitelerine fark atalım.. :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun. benim android alacağımı öğrenince genişlettiler tabi :ehe

xinsurer

xinsurer

Üye
Konu ile alakalı değil ama telefon dilini ingilizceye alınca you tube uygulaması ful fonksyonlu çalışıyor, belki biliyorsunuzdur :heyo:

xinsurer

xinsurer

Üye
Youtube 2.1.6 bende (ingilizce dil ayarı ile) arama fonksyonu dahil çok güzel çalışıyor :) forumda var uygulama.. şu google ülkemizden de desteğini esirgemese ne iyi olacak, o kadar takipçisi var, terbiyesizlik bunların yaptığı..

Ocean258

Ocean258

Üye
Andoroid'in hak ettığı değerde bu olmalı zaten burası dar gelıyordu :))

AYNA

AYNA

Üye
android bölümü genişletildi ama uygulamalar gene bir arada hepsi karma karışık pek bir şey değişmedi başlıkları ayrılmış oldu sadece..
Haksız mıyım arkadaşlar??

AYNA

AYNA

Üye
android uygulama bölümü parçalara ayrılmış arkadaşlar maxicep yönetivilerine teşekkürler..

shipped

shipped

Üye
valla yıl oldu bir sürü forum kuruldu androidle alakalı bir şu maxicep tavrını değiştirmedi diyordumki. bu gün bölümün genişletildiğini gördüm. takmışlar hala bir symbiandır gidiyor. iyide symbian bitti. artık devir android devri kısa sürde devleşen bis os ayrıca yine kısa süre sonra çok daha büyüyecek android ailesi üreticiler bile artık android in gücünün farkına öyle bir vardıki.hepsi ard arda android modeller üretmeye başladı . tabii inatcı nokia hariç. site için hayırlı olacağına eminim uzun süredir ayrıydık maxi cepten böylece geri dönmüş olduk.bol bol paylaşım yaparız uzun zamandır android kullanıyorum tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım

Εthnic

Εthnic

Üye
valla yıl oldu bir sürü forum kuruldu androidle alakalı bir şu maxicep tavrını değiştirmedi diyordumki. bu gün bölümün genişletildiğini gördüm. takmışlar hala bir symbiandır gidiyor. iyide symbian bitti. artık devir android devri kısa sürde devleşen bis os ayrıca yine kısa süre sonra çok daha büyüyecek android ailesi üreticiler bile artık android in gücünün farkına öyle bir vardıki.hepsi ard arda android modeller üretmeye başladı . tabii inatcı nokia hariç. site için hayırlı olacağına eminim uzun süredir ayrıydık maxi cepten böylece geri dönmüş olduk.bol bol paylaşım yaparız uzun zamandır android kullanıyorum tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım

bu bolumde daha cok paylasimci arkadaslara ihtiyacimiz var.. paylasimlarinizi merakla bekliyorum..

AYNA

AYNA

Üye
herkez elinden geldiğince paylaşım yaparsa bu bölüm zamanla zenginleşir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt