muhteşem yüzyıl ı izleyen var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
muhteşem yüzyıl ı izleyen var mı ?
[video=youtube;RB2ar9m5m-s]http://www.youtube.com/watch?v=RB2ar9m5m-s[/video]

bu sezon fena olucak gibi :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
bütün dizilere sinir oluyorum özellikle de bu diziye. insanı uyutmaktan başka bir işe yaramıyor.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Izlemeyin su filmi kanuni gibi mubarek bir padisahin hayatini sapikca ve yalanla gosteriyorlar Osmanli bizim Atalarimiz boyle insanlarmiydi ?

Metin MF

Metin MF

Üye
Izlemeyin su filmi kanuni gibi mubarek bir padisahin hayatini sapikca ve yalanla gosteriyorlar Osmanli bizim Atalarimiz boyle insanlarmiydi ?

+94456342567654634479341654567564554524531189576223123531

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

- - - Eklendi - - -

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi

dizide nerede sapıkça gösteriyorlar anlamış değilim
:hmmm

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Kardesim sen hic kanuni nin hayatini kitaplardan okudun mu ?

_symbiancı_

Üye
şok saçma muhteşem yüzyıla :ban::bann:ve:locked:

phasan

phasan

Üye
Adamlar kitablara gore oynuyorlar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yok.

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim sen hic kanuni nin hayatini kitaplardan okudun mu ?

okudum ?

ayrıca zaten dizinin başında tarihten ilham alınmıştır yazıyor. yani birebir olmasını beklemeyin onun dışında kanuni yi yanlış gösterdikleri de yok.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Yha ne kitabı bunlar yalan hepsi yha osmanlıda böyle bir harem yoktu yalan bunlar inanmayın :(

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Ya tmm daha bisey demicem konuya noktayi koyuyorum Ilk once kanuni nin sakallari ole birbirine karismis felan da degildi peygamberimiz gibi tel tel tariyorlardi.Bana daha da bisey yazmayin bu film gercek degil hepsi uydurma gerceki kitaplarda yaziyor...

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
Ya tmm daha bisey demicem konuya noktayi koyuyorum Ilk once kanuni nin sakallari ole birbirine karismis felan da degildi peygamberimiz gibi tel tel tariyorlardi.Bana daha da bisey yazmayin bu film gercek degil hepsi uydurma gerceki kitaplarda yaziyor...

git ötede oyna apaçi

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Ss

Son düzenleme:
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten dizide aşk-ı derun diye geçiyor yani osmanlıyı değil tam olarak kanuninin aşkını anlatıyor tabiki izlenebilirlik katmak için biraz abartılıyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:hih: nefret ederim :zzz:

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
bu bölümü gerçekten çok saçmaydı. 4-5 bölüm daha haremdi falan uzatırlar. daha sonra zaten 10 yıl atlayacak.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim gibi yapın dizi izlemeyin. Yada izlerseniz bol bol hata bulunuz.
Bakınız örnek : öyle bir geçer ki zaman dizisinde saçmalıklar :)

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/oyle-bir-gecer-ki-zaman-dizisinde-sacmaliklar-part-1-a-695349.html#post5245298

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt