yunus4554
Üye
usta hic sorma ben koyde yasiyom ve hasligi oyle kotu bir gune denk geldiki c.tesi pazara geldi ama olecegini bilseydim taksi tutardim atlatir dedimBeninkinin adi boncuktu. Bu arada keske veterinere goturebilseydiniz.![]()

usta hic sorma ben koyde yasiyom ve hasligi oyle kotu bir gune denk geldiki c.tesi pazara geldi ama olecegini bilseydim taksi tutardim atlatir dedimBeninkinin adi boncuktu. Bu arada keske veterinere goturebilseydiniz.![]()

Bazen halsizlesebiliyor tabii ki ama genellikle atlatiyor benimkide suan bir tane besliyorum. Bugun o da halsizdi otmuyodu falan hasta sanirim ama cok kotu degil Allahtan. Ölen kusumu vetenire goturmustum. Kanser oldugunu ve birkac haftaya ölecegini soylemisti ve dedigi gibi oldu. Biraz daha erken goturseymisim yasama sansi varmisusta hic sorma ben koyde yasiyom ve hasligi oyle kotu bir gune denk geldiki c.tesi pazara geldi ama olecegini bilseydim taksi tutardim atlatir dedim![]()

kanser mi usta seninde basin sag olsunBazen halsizlesebiliyor tabii ki ama genellikle atlatiyor benimkide suan bir tane besliyorum. Bugun o da halsizdi otmuyodu falan hasta sanirim ama cok kotu degil Allahtan. Ölen kusumu vetenire goturmustum. Kanser oldugunu ve birkac haftaya ölecegini soylemisti ve dedigi gibi oldu. Biraz daha erken goturseymisim yasama sansi varmis![]()
ne diyelim ki bir gun bizi birakip gidiyorlar iste 
Maalesef kardesim oyle ama yapcak bisi yok ne yazik ki. Uzulmemeye calis. Hatta disari cikabiliyorsan cik hava al iyi gelir. Benim kusum 2010 da ölmustu ama simdi unuttum bile. Yinede aklima gelince özluyorumkanser mi usta seninde basin sag olsunne diyelim ki bir gun bizi birakip gidiyorlar iste
![]()

hm usta sende benim gibi cok aci cekmissinMaalesef kardesim oyle ama yapcak bisi yok ne yazik ki. Uzulmemeye calis. Hatta disari cikabiliyorsan cik hava al iyi gelir. Benim kusum 2010 da ölmustu ama simdi unuttum bile. Yinede aklima gelince özluyorum![]()

Aynen usta baska bir kus almayi dusunuyor musun? Ben bir daha almam demistim ama kardesim almis suanki kusuhm usta sende benim gibi cok aci cekmissin![]()
usta valla dusunuyorum cunku bu aci ile omur boyu unutamam bi tane daha alacam onun yerini tutamaz ama en azindan aciyi hafifletirAynen usta baska bir kus almayi dusunuyor musun? Ben bir daha almam demistim ama kardesim almis suanki kusu

Hem iyi hemde kotu yapmis olursun usta iyi yani uzulmemene yardimci olur ama kotu yani o da bir gun ölcek iste o zaman yine uzuleceksin almadan once iyi dusunmen gerekusta valla dusunuyorum cunku bu aci ile omur boyu unutamam bi tane daha alacam onun yerini tutamaz ama en azindan aciyi hafifletir![]()

usta onun kadar uzulecegimi sanmiyorum cunku o ilk kusumduHem iyi hemde kotu yapmis olursun usta iyi yani uzulmemene yardimci olur ama kotu yani o da bir gun ölcek iste o zaman yine uzuleceksin almadan once iyi dusunmen gerek![]()

Tamam usta o zaman yenisini alinca sogukta birakma birde yaninda sigara falan icme bunlar kusun ömrunu etkileyen ve dikkat edilmesi gereken seylerusta onun kadar uzulecegimi sanmiyorum cunku o ilk kusumdu![]()

saol ustam alinca yazarim artikTamam usta o zaman yenisini alinca sogukta birakma birde yaninda sigara falan icme bunlar kusun ömrunu etkileyen ve dikkat edilmesi gereken seyler![]()

Benimkide sabaha karsi rahmetli olmustu gercekten öyle ölmus sekilde gorup dokunmak cok kotuof kendi kuşumuzu hatırladım sabah kalktığımızda rahmetli olmuştu, hangi sivri akıllı camı açık bıraktıysa![]()

Benimkide sabaha karsi rahmetli olmustu gercekten öyle ölmus sekilde gorup dokunmak cok kotu![]()

saol ustaBaşın sağolsun
saol ustaBaşın sağolsun