muhabbet kusum hasta

Sponsorlu Bağlantılar

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
muhabbet kusum hasta
beyler kusum sabahtan beridir solgun bi sekilde duruyo uyukluyo diskisi deisti galiba soguk almis nasil kusumu iylestire bilirim :(

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Hemen veterinere götür zaman kaybetme.

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
usta koyde yasiyorum ve yarin c.tesi ve pazar o gun nasil sehre gidim :(

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
yardim byler :(

genso

Üye
bir hafta bekle iyileşir eğer iyileşmezse zaten 2-3 güne ölür

genso

Üye
şaka yapıyom yav dert etme 1 haftaya geçer soğukta tutma.
Kuşların canı sıkıldığındada hasta olabilir

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
şaka yapıyom yav dert etme 1 haftaya geçer soğukta tutma.
Kuşların canı sıkıldığındada hasta olabilir
hadi insallh usta. cani sIkIldigindan oldugunu sanmiyorum kesin soguk alginligi sicak bi odaya koydum simdi gidip baktim biraz dinclenmis eskiden tuylerini kabarir gozleri kapaliydi ama simdi dik duruyo bakalim usta insllh bisi olmaz

westmoreland

westmoreland

Üye
Açık konuşayım, ceyranda kaldıysa pek şansı olmayabilir. İnşallah böyle bir şey olmamıştır. Yanlış bir şey yedirdiysen miğdesini bozmuş olabilir. Üşütmüş olabilir. Kendi kendine iyileşecektir, çok rahatsız etme. Onun dışında veterinere götürme fırsatın olduğu gibi götür. Orada sana muhtemelen vitamin vereceklerdir, suyuna damlatacaksın. İyileşir merak etme.

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Açık konuşayım, ceyranda kaldıysa pek şansı olmayabilir. İnşallah böyle bir şey olmamıştır. Yanlış bir şey yedirdiysen miğdesini bozmuş olabilir. Üşütmüş olabilir. Kendi kendine iyileşecektir, çok rahatsız etme. Onun dışında veterinere götürme fırsatın olduğu gibi götür. Orada sana muhtemelen vitamin vereceklerdir, suyuna damlatacaksın. İyileşir merak etme.
usta ceyranda degilde sogukta kaldi :( inslhh iylesir usta beklemedeyim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Benim kuşum da bu aralar halsiz yorgun gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: typersin25
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
:(beyler muhabbet kusum oldu suan aglayarak yaziyorum o kadar onu seviyodum ki anlatamam ailenin bir ferdi gibiydi kusum ama oldu iste oldu :(beyler muhabbet kusum oldu suan aglayarak yaziyorum o kadar onu seviyodum ki anlatamam ailenin bir ferdi gibiydi kusum ama oldu iste oldu :(

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Emrgncy

Emrgncy

Üye
:(beyler muhabbet kusum oldu suan aglayarak yaziyorum o kadar onu seviyodum ki anlatamam ailenin bir ferdi gibiydi kusum ama oldu iste oldu :(beyler muhabbet kusum oldu suan aglayarak yaziyorum o kadar onu seviyodum ki anlatamam ailenin bir ferdi gibiydi kusum ama oldu iste oldu :(
Senin adına üzüldüm :(

maalesef kuşlar narin hayvanlar ve muhabbet kuşları Türkiye'nin değişken iklim şartlarına ayak uyduramıyorlar, havaların geçiş dönemlerine dikkat etmek gerekiyor, benim kanaryalardan bir tanesi kafesi içeri bir kaç saat geç almam yüzünden hasta oldu, çok şükür atlattı..

Sağlık olsun.. yeni bir tane alır acısını onunla hafifletirsin...

FK5896

FK5896

Üye
yapma be :( ilk yazdığını görünce ölür demiştim de baştan aşağı yorumları okurken son yorumunu gördüm şimdi bende çok üzüldüm :( bende 4 yıl muhabbet kuşu besledim ve öldü. iyi bilirim şuan neler hissettiğini (bende ağlamıştım). unutmaktan başka bir çare yok maalesef :( ve zaten zamanla unutacaksın. ara ara aklına gelince hüzünleneceksin bu kadar. yeni bir muhabbet kuşu alabilirsin ( erkek alırsan daha çok cana yakın oluyorlar) ..

abandonware

abandonware

Üye
geçmiş olsun :yagmur:

westmoreland

westmoreland

Üye
%90 ceyranda kaldı.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Başın sağolsun kardeşim beslediğimiz hayvanlar bir süre sonra evladımız gibi oluyor maalesef öldüklerin de oldukça üzülüyoruz :(

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar onu cok seviyodum beni birakmaz diyodum ama gitti iste :(
yapma be :( ilk yazdığını görünce ölür demiştim de baştan aşağı yorumları okurken son yorumunu gördüm şimdi bende çok üzüldüm :( bende 4 yıl muhabbet kuşu besledim ve öldü. iyi bilirim şuan neler hissettiğini (bende ağlamıştım). unutmaktan başka bir çare yok maalesef :( ve zaten zamanla unutacaksın. ara ara aklına gelince hüzünleneceksin bu kadar. yeni bir muhabbet kuşu alabilirsin ( erkek alırsan daha çok cana yakın oluyorlar) ..
inslh usta unuta bilirim senin kidi ciko deyilmiydi adi :(

FK5896

FK5896

Üye
sagolun arkadaslar onu cok seviyodum beni birakmaz diyodum ama gitti iste :(
inslh usta unuta bilirim senin kidi ciko deyilmiydi adi :(
Beninkinin adi boncuktu. Bu arada keske veterinere goturebilseydiniz. :(