Kafeste duramıyor derken kafesin kapısını açıp kaçıyormu =) :)
turgutilbars Üye Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: Kafeste duramıyor derken kafesin kapısını açıp kaçıyormu =) Genişletmek için tıkla ... hocam strese giriyor. neyseki istanbula bıraktım ailenin yanına şehir dışında üniversite okuyorum.
kfahaa' Alıntı: Kafeste duramıyor derken kafesin kapısını açıp kaçıyormu =) Genişletmek için tıkla ... hocam strese giriyor. neyseki istanbula bıraktım ailenin yanına şehir dışında üniversite okuyorum.
kfahaa Üye turgutilbars' Alıntı: hocam strese giriyor. neyseki istanbula bıraktım ailenin yanına şehir dışında üniversite okuyorum. Genişletmek için tıkla ... En son camı açcan gitsin ev mi rahat dışarısımı öğrensin :-)
turgutilbars' Alıntı: hocam strese giriyor. neyseki istanbula bıraktım ailenin yanına şehir dışında üniversite okuyorum. Genişletmek için tıkla ... En son camı açcan gitsin ev mi rahat dışarısımı öğrensin :-)
turgutilbars Üye Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: En son camı açcan gitsin ev mi rahat dışarısımı öğrensin :-) Genişletmek için tıkla ... evde sıkıntısı yok kafesde var sıkıntı. Dediğinizde haklı ama bilmez ki hayvancağız
kfahaa' Alıntı: En son camı açcan gitsin ev mi rahat dışarısımı öğrensin :-) Genişletmek için tıkla ... evde sıkıntısı yok kafesde var sıkıntı. Dediğinizde haklı ama bilmez ki hayvancağız
kfahaa Üye turgutilbars' Alıntı: evde sıkıntısı yok kafesde var sıkıntı. Dediğinizde haklı ama bilmez ki hayvancağız Genişletmek için tıkla ... Bazen camı açasım geliyor :-)
turgutilbars' Alıntı: evde sıkıntısı yok kafesde var sıkıntı. Dediğinizde haklı ama bilmez ki hayvancağız Genişletmek için tıkla ... Bazen camı açasım geliyor :-)