muhabbet kuslarımin cinsiyeti

Sponsorlu Bağlantılar

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
muhabbet kuslarımin cinsiyeti
arkadaslar ikiside 4 aylık
lila rengi olan 3 aydir bende
yesil bugun geldi
cinsiyetlerini merak ediyorum

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
guncel

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ikiside dişi kardeş :)

kartal835

kartal835

Üye
Erkek dişi hayırlı olsun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yeşil olan erkek ama diğerini tam çözemedim, dişi gibi duruyor..daha yavru olduğu üstteki tam belli değil, cere rengi bu şekil beyaz kalırsa dişidir..

avast

avast

Üye
Alttaki erkek dostum ustekinin rengi daha oturmamis

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
İkiside erkekmiş arkadaslar onaylandı kuşcu birine gosterdim

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
avast

avast

Üye
Abi alttaki braiz erkek yaslanmis ceresinin rengi oturmusda usttekinin çeresinin rengi tam oturmamis diside cikabilir yani

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Abi alttaki braiz erkek yaslanmis ceresinin rengi oturmusda usttekinin çeresinin rengi tam oturmamis diside cikabilir yani
Cere rengi her zaman kesin sonuç olmaya biliyor, ona aldanma.. istisnalar var...

avast

avast

Üye
Cere rengi her zaman kesin sonuç olmaya biliyor, ona aldanma.. istisnalar var...
Ben oyle biliyodum boyle bakiyorum obur turlu bilmiyorum :D benim kusun cinsiyeti ne :Dadini paşa koydum ama :D ust yorumlarda paylastim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben oyle biliyodum boyle bakiyorum obur turlu bilmiyorum :D benim kusun cinsiyeti ne :Dadini paşa koydum ama :D ust yorumlarda paylastim
erkek kuş dişiye göre daha hareketli olur, dişiye göre daha uzun öter, dişi kesik kesik öter.. senin kuş erkek gibi duruyor..

avast

avast

Üye
erkek kuş dişiye göre daha hareketli olur, dişiye göre daha uzun öter, dişi kesik kesik öter.. senin kuş erkek gibi duruyor..
Benim kus otemiyo ben yumurtadan cikar cikmaz aldim baska kus goremedi :D sacma sacma ses cikariyo

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Çokta şirinler arkadaşım.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
muhabbet kuşların cinsel tercihleri farklı olabiliyor sizi şaşırtmasın

kaankh

Üye
merhaba arkadaşlar bende erkek muhabbet kuşuma eş seçimi yaptırdım salma kafeste lakin 1-2 saat içerisinde seçim oldu. Aslında dişi kuş buna yaklaştı ama bu pas vermiyo gibi neyse aynı kafese koyup eve getirdim bizim kuş tanıdığı mekana geldiği için hareketlendi ama dişiye yaklaşmıyo arada garip sesler çıkarıyolar dişi buna yanaşıyo ama bizim erkek pas vermiyo kızıştırıcı yem aldım erkek yedi ama dişiyi gözlemlediğim süreçte 2 gündür yemek yemiyor. Aldığımda çok hareketli olan kuş şu an kafeste sadece arada sırada hareket ediyo. Benim kuşum 8 aylık arkadaşımdan aldım doğduğu günden beri bende sayılır annesi yuvadan kovdu ben aldım o yüzden yaşından eminim. Yanına aldığımız kuşun gagası ten rengi ama yaşından emin değilim pet shopcu 8-9 aylık felan dedi lakin kuş uçamıyo kuyruğunu çekmişler galiba ama kanatları tam kuyrugunun eksik olması uçmasını etkiler mi erkek kuşla aramız çok iyi 2-3 kelime öğrettim konuşuyo bizden korkmuyo dişi korkuyo acaba yavru almak için kafes dışına çıkarmamam gerekiyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim.