İyi geceler Paşam. Ne haber?
iyi geceler abi nasılsın hortumgen cortungen

Selamın aleyküm![]()

Selamın aleyküm![]()

Şükür abi evdeyim dükkanda işler vardı hallettim geldim. Sen nasılsın abi
- - - Eklendi - - -
Iyi geceler Mücahit iyiyim Sen nasılsın
- - - Eklendi - - -
Aleykümselam Ismail nasılsın
- - - Eklendi - - -
Aleykümselam Ismail nasılsın![]()

Allah'a şükür abi okul canımı sıkıyor bu aralar işte yuvarlanıp gidiyoz![]()
Hamd olsun, iyiyim.
Hayırdır Ne oldu Ismail anlat hele
- - - Eklendi - - -
Abim dün söyleyemedim ama tedaviyi bırakmayacaksın demi ?
Hayırdır Ne oldu Ismail anlat hele
- - - Eklendi - - -
Abim dün söyleyemedim ama tedaviyi bırakmayacaksın demi ?
Bilemiyorum.
Abi neyini anlatayım valla bezdim ya o kadar anadolu lisesi kazandık allahın felsefesi bile zayıf ya sayısal seçtik sözeller rahat olur işimize bakarız diye ingilizce zayıf felsefe zayıf hocalar desen ayrı dünya alayı ego tatmini peşinde 3 senedir aynı terane yakıcam sonunda bu okulu yine yaza kaldım

Iyi aksamlar herkese![]()

Allahım kaldıramayacağımız yük yüklemesin inşallah, derdi veren o derman verecek olan da o. Allah acil sifalar versin.
Sayısal güzel ama zordur biraz. Azıcık dişini sık geçersin emin ol
- - - Eklendi - - -
Hoşgeldin Iyi akşamlar![]()
Yav hic hesapta yokken geometrim 40 geliyor su an. Oglen hocayi oyle bir zorladimki 60 verdirtecem sozlume zorlayani geciyorum
![]()

Hadi iyisin![]()

Abi valla bak biraz insan olsalar ben ders çalışırım sayısallardan kalıyım lafım yok ama sözellerde bu kadar kasıyorlar şartellerim atıyor hocayla tartışıyorum hiçbir savunması yok ama kozlar ellerinde işte başka okullarda arkadaşlarım var sözel dersleri ortalama yükseltmek için kullanıyorlar ben geçen sene ortalamayı tutturdum bir ingilizcecimiz vardı öğretmen oydu işte çünkü eğitim almış abi gitmiş eğitim seminerleri vermiş master yapmış öğrencinin halinden anlıyor öyle olsalar zayıf gelse gene razıyım abi hem sistem yanlış hem öğretmenler eğitimsiz öğretimsiz değil eğitimsiz sadece bilgi yüklenmiş. Neyse abi sıkmayayım senin güzel canını hayırlısı olsun diyelim
sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun. Bende 9 dersin 4'ünden kaldım yaz okulu var yapacak bişey yok oluyor bazen.
Hala cok stresli ve gerginim bi vermesin 60 var ya![]()
Yahu okul yıllarımı hatırlattınız bana. :züü o