Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu daha cok hosuma gitti benim nede olsa konuda adim var
KayraBey
Üye
Bugün yine kurulum var Serhan.ama mint 15 kurup bırakacağım sıktı yaw sil kur kaldır yükle
MaxiHan
Üye
Bende bir ara telefonumda oyleydim telefon yalama olmustu aynen abi benimde bu gun meselem var! Yani mint 15 kuracam 12 deydim eskiden. Bu gun sinavlarda bitiyor yaza girdim
KayraBey
Üye
Windows 7 , Pardus 2013 ve Mint 15 yükledim.Sanki evde benden başka doğru dürüst kullanan var bazen fazla abartıyom
MaxiHan
Üye
Abi 3 sistemi ne yapacaksin ki bana iki bile fazla geliyor
KayraBey
Üye
Görmemişin sistemi olmuş
MaxiHan
Üye
Beles abi kur kurabildigin kadar ilerde ucretlenir falan kiymetini bilmek gerek
KayraBey
Üye
Windows 7 ve Mint 15 başka yok söz
MaxiHan
Üye
Aynen benimde oyle hatta tek linux kullansam bile olur ama xbox'i baglayamadim bir turlu linux'a. (xbox jtag'li, linux korsan oyun yuklememe izin vermiyor herhalde
Aynen benimde oyle hatta tek linux kullansam bile olur ama xbox'i baglayamadim bir turlu linux'a. (xbox jtag'li, linux korsan oyun yuklememe izin vermiyor herhalde
Evet abi zaten steam de linux'a bu yuzden destek verip oyunlari cikarmaya basladi. Korsan olmayinca paralar gelecek tabi
KayraBey
Üye
Serhan benim beğeni kaç olmuş?
MaxiHan
Üye
6266 masallah abi
KayraBey
Üye
Tüh !!!
Sabaha kadar 7.000 olacaktı demek hayvan terli yemedi a
MaxiHan
Üye
Abi dur ben 7000 yapacam simdi
MaxiHan
Üye
200 müş yav ben 6966 sandim bi an
KayraBey
Üye
Dün 3 sistem birden kurdum yattım. Kalktım yengen diyo ki: ahmet bu bilgisayara ne olmuş parola falan istiyor
Canım ya açmış pc yi boot ekranindan Pardusu seçmiş oylece kalmış
MaxiHan
Üye
Hahaha abi sabah sabah gulecegim yoktu hic benimde annem gecen resimlere bakacakti kullanamadi