Muhabbet Gereksizlerde Yapılır. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
köyde yaşamak çok kötü bişi internet yok :( napıyonuz
Bence süper bişi İsmail, internet olunca noluyo ki?

Eskiden şehirlerde köy gibiydi, internet yoktu ama insanlar daha sosyal daha mutluydu.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, OttomaN TigeR ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Emrgncy
Enes

Enes

Üye
Aydın ilinin Söke ilçesinin Kaygıllı isimli dağ köyü. Aslında elini havaya kaldırınca edge çekiyo ama benim telefonun anten kısmı bozuk olduğundan hiç çekmiyo. Benim telefon fu ll çeken yerde sağlıklı çekiyo :) :gun1:

Bende iyiyim çok şükür :) köy azcık üstte yazılı :)
O zaman elin havada dolaşacaksın :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, -Akıncı ve Emrgncy
ismail

ismail

Üye
Bence süper bişi İsmail, internet olunca noluyo ki?

Eskiden şehirlerde köy gibiydi, internet yoktu ama insanlar daha sosyal daha mutluydu.
akranımda yok köyde olsa internet istemez zaten :)
O zaman elin havada dolaşacaksın :D
telefonun anteni bozuk olduğundan ötürü el yukarda olması işe yaramaz. Çatıda bile denedim. Edge(2g,gsm herneyse adı) çeken yerde çekmez benim telefonum :) ama 3g çeken yerde de 3g çeker yani 3g yoksa benim telefon oynamaz :D

• Beğen
Tepkiler: Enes, Emrgncy ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
telefonun anteni bozuk olduğundan ötürü el yukarda olması işe yaramaz. Çatıda bile denedim. Edge(2g,gsm herneyse adı) çeken yerde çekmez benim telefonum :) ama 3g çeken yerde de 3g çeker yani 3g yoksa benim telefon oynamaz :D
Bazen s4 bile çekmiyor avea napsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Enes

Enes

Üye
La antenli telefon mu kaldı :p :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, Emrgncy ve -Akıncı
Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Enes

Enes

Üye
O zaman iphone la gönderildi yazması :hmmm
Kaç yıldır avealıyım şimdi kalkıp değiştirsem bir garipserim oyuncağını kaybetmiş çocuğa benzerim :ehe
Bir adet Galaxy Wonder'a ince kıyılmış tapatalk ekliyosun. Kaynattıktan sonra üstüne isteğe göre tarçın da ekleyip aç karnına 1 hafta içince İphone'a dönüyo telefon :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bir adet Galaxy Wonder'a ince kıyılmış tapatalk ekliyosun. Kaynattıktan sonra üstüne isteğe göre tarçın da ekleyip aç karnına 1 hafta içince İphone'a dönüyo telefon :D
İshal eder adamı la verdiğin tarif :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Enes

Üst Alt