İhtiyar007
Üye
Çok şükür sen nasılsın?köyde yaşamak çok kötü bişi internet yoknapıyonuz

Hangi köymüş orası

Çok şükür sen nasılsın?köyde yaşamak çok kötü bişi internet yoknapıyonuz

aynenköyde yaşamak çok kötü bişi internet yoknapıyonuz

nerelerdesin la senköyde yaşamak çok kötü bişi internet yoknapıyonuz

Aydın ilinin Söke ilçesinin Kaygıllı isimli dağ köyü. Aslında elini havaya kaldırınca edge çekiyo ama benim telefonun anten kısmı bozuk olduğundan hiç çekmiyo. Benim telefon full çeken yerde sağlıklı çekiyonerelerdesin la sen![]()
Bende iyiyim çok şükürÇok şükür sen nasılsın?
Hangi köymüş orası![]()
köy azcık üstte yazılı 
Bence süper bişi İsmail, internet olunca noluyo ki?köyde yaşamak çok kötü bişi internet yoknapıyonuz
Şimdi köylerde de internet... Filan var hepsiBence süper bişi İsmail, internet olunca noluyo ki?
Eskiden şehirlerde köy gibiydi, internet yoktu ama insanlar daha sosyal daha mutluydu.

Hatta dahada iyisi, tabi ücra köyleri saymazsak..Şimdi köylerde de internet... Filan var hepsi![]()
O zaman elin havada dolaşacaksınAydın ilinin Söke ilçesinin Kaygıllı isimli dağ köyü. Aslında elini havaya kaldırınca edge çekiyo ama benim telefonun anten kısmı bozuk olduğundan hiç çekmiyo. Benim telefon fu ll çeken yerde sağlıklı çekiyo![]()
![]()
Bende iyiyim çok şükürköy azcık üstte yazılı
![]()

Her köye bi deli şart tabiO zaman elin havada dolaşacaksın![]()

Artık iletişim aletlerinin kullanılmadığı yer yoktur herhalde.Hatta dahada iyisi, tabi ücra köyleri saymazsak..

akranımda yok köyde olsa internet istemez zatenBence süper bişi İsmail, internet olunca noluyo ki?
Eskiden şehirlerde köy gibiydi, internet yoktu ama insanlar daha sosyal daha mutluydu.
telefonun anteni bozuk olduğundan ötürü el yukarda olması işe yaramaz. Çatıda bile denedim. Edge(2g,gsm herneyse adı) çeken yerde çekmez benim telefonumO zaman elin havada dolaşacaksın![]()
ama 3g çeken yerde de 3g çeker yani 3g yoksa benim telefon oynamaz 
Bazen s4 bile çekmiyor avea napsınakranımda yok köyde olsa internet istemez zaten
telefonun anteni bozuk olduğundan ötürü el yukarda olması işe yaramaz. Çatıda bile denedim. Edge(2g,gsm herneyse adı) çeken yerde çekmez benim telefonumama 3g çeken yerde de 3g çeker yani 3g yoksa benim telefon oynamaz
![]()

La antenli telefon mu kaldıakranımda yok köyde olsa internet istemez zaten
telefonun anteni bozuk olduğundan ötürü el yukarda olması işe yaramaz. Çatıda bile denedim. Edge(2g,gsm herneyse adı) çeken yerde çekmez benim telefonumama 3g çeken yerde de 3g çeker yani 3g yoksa benim telefon oynamaz
![]()

Herkes de iphone yokLa antenli telefon mu kaldı![]()
![]()

Evet bende de yokHerkes de iphone yok![]()

Bence suç avea nın, geç turkcell e rahatlaBazen s4 bile çekmiyor avea napsın![]()

O zaman iphone la gönderildi yazmasıEvet bende de yok![]()
Kaç yıldır avealıyım şimdi kalkıp değiştirsem bir garipserim oyuncağını kaybetmiş çocuğa benzerimBence suç avea nın, geç turkcell e rahatla
Aveadayken ben çok çektim, geçtim turkcelle artık ben değil telefon çekiyor![]()

Bir adet Galaxy Wonder'a ince kıyılmış tapatalk ekliyosun. Kaynattıktan sonra üstüne isteğe göre tarçın da ekleyip aç karnına 1 hafta içince İphone'a dönüyo telefonO zaman iphone la gönderildi yazması
Kaç yıldır avealıyım şimdi kalkıp değiştirsem bir garipserim oyuncağını kaybetmiş çocuğa benzerim![]()

İshal eder adamı la verdiğin tarifBir adet Galaxy Wonder'a ince kıyılmış tapatalk ekliyosun. Kaynattıktan sonra üstüne isteğe göre tarçın da ekleyip aç karnına 1 hafta içince İphone'a dönüyo telefon![]()

Allah da seni güldürsün abiİshal eder adamı la verdiğin tarif![]()