The Shadow
Üye
bizim hoca zordu valla çalışırsan alıyodun iyi not ama çalışmazsan asla alamazdınmatematik zormu bari![]()

çalışırsan bişey olmaz kendini kötüye sürüklemebu sene inşallah kalmam![]()

Aynenbu sene inşallah kalmam![]()

bencede adam akıllı çalışırın lise en güzel yıllardır tamamen asosyal olun demiyorum ama günü gününe çalışıranız üniversite hayatınızda o kadar rahat olur size bu kadarını söyliyim son sene bütün konuları sığdırmaya çalışıyosun kafan patlıycak gibi oluyoBenim size önerim çalışın başka bir deyişle inek olun (ciddiyim)
Günlük Kaç Saat Çalışırsam Derslerim 4-5 Arası OlurTeşekkür Filan Alırım bu sene öenmli iki dönemde teşekkür alırsam z2 alıyorum
![]()

o gün öğrendiğin konuyu eve gidince tekrar edip üstüne soru çözersen teşekkürde taktirde alırsınGünlük Kaç Saat Çalışırsam Derslerim 4-5 Arası OlurTeşekkür Filan Alırım bu sene öenmli iki dönemde teşekkür alırsam z2 alıyorum
![]()
yani eve gelince 4-5 saat çalış fiyorsun hergün , zaten bilgisayarım alınacak okul döneminde (sözde bren yine alırım onudao gün öğrendiğin konuyu eve gidince tekrar edip üstüne soru çözersen teşekkürde taktirde alırsın
)4 5 saat sürer mi bilmem ki konuya göre değişiryani eve gelince 4-5 saat çalış fiyorsun hergün , zaten bilgisayarım alınacak okul döneminde (sözde bren yine alırım onuda)
aralıksız çalışma zaten molaların olsun 5 dk 10 dk falan4-5 saat yetmez mi4 5 saat sürer mi bilmem ki konuya göre değişiraralıksız çalışma zaten molaların olsun 5 dk 10 dk falan
geçen sene hep son gün çalışıyodum sınavdan bir gün önce bu sene işlemez galiba o taktik
, teog a bile öle yapmıştım 
Sonrasi...4-5 saat yetmez migeçen sene hep son gün çalışıyodum sınavdan bir gün önce bu sene işlemez galiba o taktik
![]()
Kac puan aldiydin teogtan 
4 5 saat yeter artar bile4-5 saat yetmez migeçen sene hep son gün çalışıyodum sınavdan bir gün önce bu sene işlemez galiba o taktik
![]()

Aleykum selamSelam Aleyküm
Nabüün?Aleykum selam
Rom indiriyomNabüün?
Sen ?Mesaj yazıyorumRom indiriyomSen ?