Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
bu sene inşallah kalmam :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
0MG90

0MG90

Üye
Benim size önerim çalışın başka bir deyişle inek olun (ciddiyim)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Benim size önerim çalışın başka bir deyişle inek olun (ciddiyim)
bencede adam akıllı çalışırın lise en güzel yıllardır tamamen asosyal olun demiyorum ama günü gününe çalışıranız üniversite hayatınızda o kadar rahat olur size bu kadarını söyliyim son sene bütün konuları sığdırmaya çalışıyosun kafan patlıycak gibi oluyo

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Günlük Kaç Saat Çalışırsam Derslerim 4-5 Arası Olur :D Teşekkür Filan Alırım bu sene öenmli iki dönemde teşekkür alırsam z2 alıyorum :pro:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Günlük Kaç Saat Çalışırsam Derslerim 4-5 Arası Olur :D Teşekkür Filan Alırım bu sene öenmli iki dönemde teşekkür alırsam z2 alıyorum :pro:
o gün öğrendiğin konuyu eve gidince tekrar edip üstüne soru çözersen teşekkürde taktirde alırsın

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
o gün öğrendiğin konuyu eve gidince tekrar edip üstüne soru çözersen teşekkürde taktirde alırsın
yani eve gelince 4-5 saat çalış fiyorsun hergün , zaten bilgisayarım alınacak okul döneminde (sözde bren yine alırım onuda :ehe)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
sLeepLe

sLeepLe

Üye
yani eve gelince 4-5 saat çalış fiyorsun hergün , zaten bilgisayarım alınacak okul döneminde (sözde bren yine alırım onuda :ehe)
4 5 saat sürer mi bilmem ki konuya göre değişir :D aralıksız çalışma zaten molaların olsun 5 dk 10 dk falan

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
4 5 saat sürer mi bilmem ki konuya göre değişir :D aralıksız çalışma zaten molaların olsun 5 dk 10 dk falan
4-5 saat yetmez mi :(geçen sene hep son gün çalışıyodum sınavdan bir gün önce bu sene işlemez galiba o taktik :D , teog a bile öle yapmıştım :D

The Shadow

The Shadow

Üye
4-5 saat yetmez mi :(geçen sene hep son gün çalışıyodum sınavdan bir gün önce bu sene işlemez galiba o taktik :D , teog a bile öle yapmıştım :D
Sonrasi... :D Kac puan aldiydin teogtan :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen
AIS

AIS

Üye
Selam Aleyküm