Aleyküm SelamSelamun aleyküm ağalar
Aleykum selamSelamun aleyküm ağalar

Iyiyim ben senNasılsınız

Hamdolsun bende iyiyimIyiyim ben sen![]()

NabüünHamdolsun bende iyiyim [emoji3]

Tamam500 olunca çağırın![]()

İyiyim Sen?Nasılsınız
okullar açılıyor![]()
neden ağlıyorsun?o kadarına gelmez500 olunca çağırın![]()
Herkes 9.sınıf hakkında birşeyler diyor yok zor , yok vs... vs... bişeyler diyor açılmamasını istememek elimde değilneden ağlıyorsun?

o kadarına gelmez
Herkes 9.sınıf hakkında birşeyler diyor yok zor , yok vs... vs... bişeyler diyor açılmamasını istememek elimde değil![]()

nabüüm forumda geziniyom yorum yapcak yer arıyomNabüün
Tamam![]()
sen nabüün
bende iyiyim sağolasınİyiyim Sen?
bence 9 zor değilde 10.sınıf zor aslında çalışırsan adam akıllı hiç biri zor gelmezo kadarına gelmez
Herkes 9.sınıf hakkında birşeyler diyor yok zor , yok vs... vs... bişeyler diyor açılmamasını istememek elimde değil![]()
ilk gün okul seni boğcak ben nasıl yapıcam diceksin ama hayatının en güzel yıllarınıda lisede yaşıycaksın görürsün
ilk zamanlar çekingen olursun ama lise seni açar merak etme 
matematik zormu barinabüüm forumda geziniyom yorum yapcak yer arıyomsen nabüün
bende iyiyim sağolasın
bence 9 zor değilde 10.sınıf zor aslında çalışırsan adam akıllı hiç biri zor gelmezilk gün okul seni boğcak ben nasıl yapıcam diceksin ama hayatının en güzel yıllarınıda lisede yaşıycaksın görürsün
![]()

Hic takiliyom oyle bendenabüüm forumda geziniyom yorum yapcak yer arıyomsen nabüün
bende iyiyim sağolasın
bence 9 zor değilde 10.sınıf zor aslında çalışırsan adam akıllı hiç biri zor gelmezilk gün okul seni boğcak ben nasıl yapıcam diceksin ama hayatının en güzel yıllarınıda lisede yaşıycaksın görürsün
![]()

Biz senle ayni yasta miydiko kadarına gelmez

öleymişBiz senle ayni yasta miydik![]()

valla ben 9u rahatca geçtim 10.sınıfta kaldım sonra tekrar okurken çok rahat bir şekilde geçtim 11 kolaydı 12de sınav stresi olduğu için zor geliyodu ama dönüp bakınca ne kolaymış diyo insanHayır asıl 10-11 kolay , 9 'da konuları iyi kavrayacaksın ygs için