Müge Anlı'nın O Sözleri İzlenme Oranlarına Yansıdı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

ben seni anlıyorum ama yarım milyon insan için sarf ediyorsun o sözleri, neyse ben sadece üzüldüğümü söyledim ayrımcılık yaptığını söylemedim.
kimse onlar için ölsün yada oh olsun dmiyor dikkatin çekerim sadece onlar bize yani polise askere taş,bomba,mermi
yagdırırken suskun olan insanlar axzcıkta olsa tepkı verınce vıcdansızmı oluyoruz yani ewet acıdıgımı söluyorum Allah yardım etsin ama hile hurda için ölen insanlara acımıyorum bukadar basit
şu yorumu oku sonra anlarsın ne dedıgımı ben hepsi için demedim

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkes istediğini düşünebilir söyleyebilir elbette bende kimseye zorla üzülün demiyorum üzülmek içten gelir zorla olmaz ama yinede ne olursa olsun insan hayatı bu kadar basit olmamalı bu kadar ucuz olmamalı üzüldüm sadece yazdıklarınıza...

onlar bizim insanlarımıza,polislerimize,askerlerimize kurşun yağdırırken iyi!!! demekki insan hayatı bu kadar ucuz :oke:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı, pelın_ ve devran_34
_ardaa

_ardaa

Üye
bi şey daha demek istiyorum bu beyaz filan cıkmıştı fox muhabiri filan o toplanan paranın hepsi gitmemiş vana

türk kızılayı senden yoladığın yardımlarda vergi alıyomuş ama söyelemiyo

birinciyi fox daki hber bülteni spikeri söyledi bide komiser birisindede duydum kızılayıda sordum adam dogru dedi

Bugün ona yarın bana sana, o toplanan paralar ne oldu akıbeti belli değil 68 trilyon muydu neydi ne oldu geçen yine deprem oldu 50 kişi daha öldü
ee 68 trilyon o kadar giyecek yardımı hepimiz seferber olduk yardım gönderdik niye halen insanlar enkazların altından ölü olarak çıkıyor niye halen insanlar donarak ölüyor
2 gün önce 6 yaşında bir kız soğuk yüzünden zatüre oldu öldü ee ben yardım göndermiştim niye öldü o kız ben ölsün diye mi yardım ettim.

depremden 10 gün sonra tekrar yardım göndermek istedik gönderemedik, hiç bir kargo firması oraya gitmiyormuş bırak yardımı normal kargo göndermek istersen yine göndermiyorlarmış
yani ülkece onları gözden çıkarmışız resmen bende gelmiş burda bir iki kişinin yazdıklarına üzülüyorum.

devran_34

devran_34

Üye
onlar bizim insanlarımıza,polislerimize,askerlerimize kurşun yağdırırken iyi!!! demekki insan hayatı bu kadar ucuz :oke:

hepsi deil ama bazıları devletini hiçe sayıyo

----------Eklendi @ 00:26:02 ---------- Yazıldı @ 00:24:27 ----------

Bugün ona yarın bana sana, o toplanan paralar ne oldu akıbeti belli değil 68 trilyon muydu neydi ne oldu geçen yine deprem oldu 50 kişi daha öldü
ee 68 trilyon o kadar giyecek yardımı hepimiz seferber olduk yardım gönderdik niye halen insanlar enkazların altından ölü olarak çıkıyor niye halen insanlar donarak ölüyor
2 gün önce 6 yaşında bir kız soğuk yüzünden zatüre oldu öldü ee ben yardım göndermiştim niye öldü o kız ben ölsün diye mi yardım ettim.

depremden 10 gün sonra tekrar yardım göndermek istedik gönderemedik, hiç bir kargo firması oraya gitmiyormuş bırak yardımı normal kargo göndermek istersen yine göndermiyorlarmış
yani ülkece onları gözden çıkarmışız resmen bende gelmiş burda bir iki kişinin yazdıklarına üzülüyorum.

her işte siyaset vardır o parada bi iş dönecek düzce depremindede milyonlar toplanmış ama gel bak aynı binalarda oturuyo adamlar kimseye ödenek yapılamdı
PARANIN ADI KALDI SADECE

• Beğen
Tepkiler: delrico
_ardaa

_ardaa

Üye

onlar dediğin enkaz altında kalanlar mı mermi yağdırmış, 6 yaşında ölen kız mı mermi yağdırmış, onlar derken çerçeveyi çok geniş tutuyorsun dikkatini çekerim herkesi aynı kefeye koyma bence.

Burak

Üye
Adamın biri 3 evi yıkılmış, kapıda kalmış ailesi ölmüş akrabaları falan çadır bulamamış
kapıda kalmışlar o soğukta
adam yardım falanda alamamış yinede vatan sağolsun milletimiz varolsun diyordu bugün tv de vandan canlı yayında...

_ardaa

_ardaa

Üye
hepsi deil ama bazıları devletini hiçe sayıyo

----------Eklendi @ 00:26:02 ---------- Yazıldı @ 00:24:27 ----------

her işte siyaset vardır o parada bi iş dönecek düzce depremindede milyonlar toplanmış ama gel bak aynı binalarda oturuyo adamlar kimseye ödenek yapılamdı
PARANIN ADI KALDI SADECE

onu diyorum bende yarın burada da deprem olsa aynı şeyler bize de olacak, deprem oldu inşaat yasaklandı 1 sene sonra tekrar başladı yine çarpık çurpuk yapılar dikiliyor kontrol eden yok
aynı şeyler tekrar yaşanacak, tarihi tekerrür ettirmeyi seviyoruz ders alamıyoruz maalesef.

devran_34

devran_34

Üye
onlar dediğin enkaz altında kalanlar mı mermi yağdırmış, 6 yaşında ölen kız mı mermi yağdırmış, onlar derken çerçeveyi çok geniş tutuyorsun dikkatini çekerim herkesi aynı kefeye koyma bence.

ercis göl kenarı bütün kaçakcıların yasadıgı yer villar filan var onları sen görsen varya öbürlerini hiçe sayarsın ben diyorum herkes bişeyler peşinde adam oraya gelen yardım tırını durdurup adama bıcak cekip soyuyo tırı kimseden ses seda yok alan alıyo yardıma muhtaç gariban işi bilmeyen de bakıyo ordan bence fazla uzatmayalım her kes üzüldü bu olaya ama burası acık vede net bazılarıda cebini doldurdu her zmanki gibi

• Beğen
Tepkiler: delrico

pelın_

Adamın biri 3 evi yıkılmış, kapıda kalmış ailesi ölmüş akrabaları falan çadır bulamamış
kapıda kalmışlar o soğukta
adam yardım falanda alamamış yinede vatan sağolsun milletimiz varolsun diyordu bugün tv de vandan canlı yayında...
tamam bizde onların yannda oldugumuzu ve Allah yardım etsin dedigimizi sölüyoruz
Peki bide şöle düşün gecen akif'in açtiği bı konu vardı adamlara yardım yolladık üç beş kendını bılmez beler sölemiştı hatırlıyomusun bızım derdımız onlarla

devran_34

devran_34

Üye

tamam bizde onların yannda oldugumuzu ve Allah yardım etsin dedigimizi sölüyoruz
Peki bide şöle düşün gecen akif'in açtiği bı konu vardı adamlara yardım yolladık üç beş kendını bılmez beler sölemiştı hatırlıyomusun bızım derdımız onlarla

bide fox daki kendi diyo topladık diyo milyonlarca tl van için tüm ülke seferber oldu ama bu paranın hepsi vana ulaşmamış hala diyo adam yani işte SADECE SUS caksın ya biz ÇOK biliyoz yada çok AZ biliyoz

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ben bir kere allah razı olsun dediklerini duymadım..sürekli şikayet sürekli serzeniş.daha fazla yorum yapmıycam...

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

onlar derken bazı insanları kastediyorum polisime,askerime kurşun sıkan ;)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
greenmile

greenmile

Üye
sözleri doğru olabilir ama esra erol ve müge anlı bana fazlaca yapmacık geliyor

• Beğen
Tepkiler: Burak ve devran_34
devran_34

devran_34

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak ve greenmile
ozzytaste

ozzytaste

Üye
MÜGEye destek!!!

----------Eklendi @ 13:13:07 ---------- Yazıldı @ 13:10:43 ----------

Enkaz altında kalmasaydı oda taş atardı. Bu taş atan çocukları yetiştiren ordaki anne ve babalar!!! Herkez sorumludur. Gölcük depreminde 1 buçuk hafta yardıma gittim yabancı ekiplerle, 1 hafta çadırda kaldım. Bir allahın kulunu görmedim taş atarken!!!

onlar derken bazı insanları kastediyorum polisime,askerime kurşun sıkan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt