Müdürün Sıra Dayağından Geçen Kızlar Bu Hale Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
Müdürün Sıra Dayağından Geçen Kızlar Bu Hale Geldi

MERSİN'in Silifke İlçesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Kılıç'ın, ilk dersleri boş olduğu için ‘mıntıka temizliği’ görevi verdiği 6/A sınıfındaki 12 kız öğrenciyi temizlikten kaçtıkları gerekçesiyle büyükçe bir pergelle sıra dayağından geçirdiği iddia edildi.

Pergelin metal sivri ucunun isabet ettiği kız öğrencilerin parçalanan ellerine hastanede dikiş atıldı, müdür gözaltına alındı.

İddiaya göre, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun 6/A sınıfında Görsel Sanatlar Dersi öğretmeni hasta olduğu için bu sabah okula gelmedi. Bunun üzerine Müdür Yusuf Kılıç, ilk dersleri boş geçen 12'si kız 34 mevcutlu 6/A sınıfın öğrencilerinin bahçeye çıkıp ‘mıntıka temizliği’ yapmalarını istedi. Müdür Kılıç, bir süre sonra temizliği bırakıp sınıflarına doğru tek tek gitmeye başlayan kız öğrencileri yoldan çevirdi.

Yaşları 12 ile 13 yaşlarında değişen 12 kız öğrenciyi bahçede sıraya dizen Müdür Yusuf Kılıç, elindeki büyükçe bir pergelle avuçlarına vurmaya başladı. Çevre temizliğinin yarım bırakılmasına öfkelenen müdür, kızları sıra dayağından geçirdi. Dayak sırasında pergelin sivri metal ucu da öğrencilerin ellerini kanattı.

Sıra dayağında ellerinden yaralanan öğrenciler H. N., M. T., Ö. Ç., E. Ö, G. B., A. S., G. Ö., A. R. K., M. Y., E. N. K., S. Y. ve P. Ç., Silifke Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. 12 kızın pergelin sivri metal ucunun yırttığı ellerine burada dikiş atıldı.

Taburcu edilen öğrenciler velileriyle birlikte Silifke Emniyet Müdürlüğü'ne giderek okul Müdürü Yusuf Kılıç’ı şikayet etti. Öğrenciler, ilk dersleri boş olduğu için Müdür Kılıç'ın kendilerini çevre temizliğine gönderdiğini, bir süre sonra temizliğin bittiğini düşünerek sınıflarına dönerken yolda çevirip sıra dayağından geçirdiğini söyledi.

Öğrenci ve velilerinin şikayeti üzerine Müdür Yusuf Kılıç polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

yusufucan

yusufucan

Üye
tövbe estafurullah yaa bışe demıyorum artık bu hayvanlara

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
dnebilecek bişey yokki gercekten bunlara insan demek istemiyorum daha 6.sınıf öğrencileri gücü onlara yetmiş ancak

leiche

leiche

Emekli Yönetici
müdür müdür müdür?

ayıp ya

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
abi bu kadarda olmaz ya el kadar çocuklara yaptıklarına bak

blackmetalic

blackmetalic

Üye
insaf ya bizim müdürler melek gibi......

keremerson

keremerson

Üye
Bizim müdür de yakında böyle bi olayla ismini duyurabilir :)

POWER

POWER

Üye
Ben o müdürü var ya :@

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yuuhh yaa...böyle insanlarda var işte.... :@

Altun.

Altun.

Üye
yahu dayakla işmi olur bi d pergelle yaa. o pergeli alacaksın ...... yapacaksın

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
seneler önce bizim mudurde böyleydi haha :)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
şaka herhalde bu..Kim böyle birşeyi yapabilir ya..

looney

looney

Üye
mudurun bunu yapması dogru bişey degil :@

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
hayvan oğlu hayvanlar!!!!

teomaxi

teomaxi

Üye
yuhh

ouSahin

ouSahin

Üye
niye kızıyorsunu adamlar egitim ögretim için yapıyor

töbe ya ....bu yüzden diyorum ögretmenler maaş haketmiyor...dogudaki zor şartlar altındaki ögretmenlerimiz hariç..

KAFKAS KARTALI

Üye
o kızların başına benim başıma gelse:box

--------------- Ekleme ---------------

o kızların başına gelen benim başıma gelse:box

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdi biri bana böyle yapsa hocam da dahil :) way hallerine o zaman.Ağzıyla burnu yer değiştirir.:@. Neticede insanız be ağzın yokmu densiz herif. daha fazla yazamıyacağım.

_KadirşinaS_

Üye
Kabahat o müdürde değil, onu adam sayıp müdür yapanda. Böyle eğitimcilik mi olur?. Daha o çocuğun nesini eğiteceksin?Lanet etmiştir okula.:@

mskation

mskation

Üye
şaka herhalde bu..Kim böyle birşeyi yapabilir ya..

Türkiyede herşey mümkün duyduğun haberlere hemde Türkiyeye özgü...
İlkokulda dayak,gezmeye gelen turiste tecavüz vs vs yabancıların Türkiyeye nasıl bi gözle baktığını siz düşünün artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...