freekays
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen androide hiç ios yükleyebilirmisin çalışmaz telefonBu telefonunda mı replicası var.Sp tool dan orjinal rom yükle açılır tabi telefonun orjinal romunu s5830i nin değil.
Yanlış anlamışsın sen mesajı zaten orda ben telefonun orjinal romunu yükle s5830i nin kini değil yazdım...sakın böyle bi hataya düşmesin imkansız orjinal romun çalışması
sen androide hiç ios yükleyebilirmisin çalışmaz telefon
Ha tamamIşte adam anlamamışYanlış anlamışsın sen mesajı zaten orda ben telefonun orjinal romunu yükle s5830i nin kini değil yazdım...
Soruyu soran daha cevap vermedi kiHa tamamIşte adam anlamamış
Mtk cihazlar hard brick olmuyor direk susuyor.Tecrübeyle sabit ve bu işten anlamayan kişiler telefonu açamıyorNasıl calimazmi deneyip gormelisin tel henuz brick olmamış çünkü.
Olabilir mtk cihazların çoğu mali-400 gpu kullanıyorbu cihaz bence orjinal 5830i den iyidir
evet denedim çalışmıyor en kötü örnek 5830 un romunu 5830i ye atamazssın çalışmazNasıl calimazmi deneyip gormelisin tel henuz brick olmamış çünkü.
ios orda örnek vermiştimIos ile ne alaka?
Telefona orj romunu kur diyoruz...
format at ve yazılım yükle demiştim ben ama görmemişsin heraldeMtk cihazlar hard brick olmuyor direk susuyor.Tecrübeyle sabit ve bu işten anlamayan kişiler telefonu açamıyor
odin sadece orjinal samsung cihazlar içinsptol diyosunuz bi deneyim cevaplar için teşekkürler
MT6575
bu arada odin cihazı görmüyor çok uğraştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?