Yardım lg g2 (ls980) brick

Sponsorlu Bağlantılar

mura_78

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 (ls980) brick
Merhaba arkadaşlar telefonuma yanlış rom yüklediğimden dolayı , telefonum brick oldu fakat benim durum biraz farklı download mode girmiyor (download mode girmeden logo ekranında donuyor) , telefon kapanmıyor lg logosunda kalıyor (Öncesinde android animasyonu yükleme) ve sadece recovery moda giriyor bu durumda ne yapılabilir. saygılarla

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
Güç tusuna uzun süre (30-40sn) basılı tutarsanız kapanır,Sonra ses açmaya basılı tutarak usb yi takın,download moda gecmesse fastboot a atar,oradan da düzeltilebilir

mura_78

Üye
    Konu Sahibi
Güç tusuna uzun süre (30-40sn) basılı tutarsanız kapanır,Sonra ses açmaya basılı tutarak usb yi takın,download moda gecmesse fastboot a atar,oradan da düzeltilebilir

Öncelikle telefonu dediğin gibi kapattım işe yaradı fakat sorun büyük galiba download mode girmiyor yani download mode girmeden önceki yükleme ekranında kalıyor aygıt yöneticisin dede görünmüyor . Artı recovery mode doğru çalışmıyor wipe cache ve wipe data / factory reset telefonda silme yazma yapamıyor galiba format not delete birde adb update seçeneği ile adb komut sisteminde aygıt yöneticisinde telefonu görüyorum fakat tot.zip gibi büyük dosyaları yüklemiyor mesaj cannot read ,

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
TWRP ye giriyor ise,TWRP den yüklenilebilen stock romlar mevcut onlara bir bakın, droidth in sitesinde vardır buyuk ihtimal . @mura_78

mura_78

Üye
    Konu Sahibi
TWRP yok en azından fastboot olsaydı razıydım.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt