MSN Messenger Msnden Yer Tespiti!!! (bazı ipuçları) Maxicep Ailesinden Sevgilerle!!!

Sponsorlu Bağlantılar

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Msnden Yer Tespiti!!! (bazı ipuçları) Maxicep Ailesinden Sevgilerle!!!
Bir İpucu ;

Msn messenger da engellendinmi?Araçlar Sekmesine Tıklıyoruz Daha Sonra Seçenekler i Seçiyoruz,Ondan Sonra da Gizlilik Seçiyoruz.Karşımıza İki Pencere Çıkıyor.Ekrana Önümüz Dönükken Sol Taraftaki Pencere de Sizin İzin Verilenler Listeniz Var.Orada İstediğiniz Kişinin Üzerinde Farenizin Sağ Tuşunu Tıklıyorsunuz,Eğer Sil Menüsü Etkinse Bu Kişi Sizi Engellemiş Demektir.Ama Etkin Değilse de Tam Aksidir,Engellememiştir. )

Bir İpucu Daha;

Sizi Engellememiş,Fakat Sizi Kendi Listesinden Silip Silmediğini Nasıl Anlarsınız Onu Anlatayım.Şimdi Karşımızda İki Pencere Vardı.Onların Hemen Altında da Görüntüle Diye Bir Buton Var.Oraya Tıklıyorsunuz ve Karşınıza Başka Bir Pencere Çıkıyor.Eğer Burada O Aradaığınız Kişi Yoksa.Sizi Kişi Listesinden Silmiş Demektir.

MSN İÇİN İSİM YARATMAK

Hep merak ediyorduk. Msn'de garip garip harfler yapıyorlardı (Örneğin ; µ Æ × À Bunları Siz de yapabilirsiniz Meğersa cok kolaymıs

Baslat'a basın.. Sonra Çalıstırı Seçin Ve charmap yazın.. Tamam'a basın.. Ordan Olusturun

Msn'den Yer tespit etme..!!!!!

Msn'den Yer tespit etmede işinize Yarayabilir...

Başlat => çalıştır = > cmd => netstat -n => Dos ekranı
Msn de konuşrken web cam açtırdıysan karşıya ,dosya gönderdiysen ,ses vb. yani bir alış veriş yaptıysan karşı tarafın ip adresini almış oluyoruz bunuda yıkarıda verdigim komutlarla yapıyoruz...Ip adresi bulmanın ayrıntıları sitede mevcut zaten.şimdi orda bir çok ip adresi çıkabilir sen diyceksin ki ben hangisinin hangisi oldugunu nerden bilecegim port yardımıyla bulabilirsin ben portları pek aklımda tutamam sanırım web camın ki 9046 tam hatırlamıyorum bu portları bulabilirsen daha kolay tespit edebilirsin

ve ip adresni ögrendin bu adresten ip adresini ordaki ekrana yazarak nerden oldugunu ögrenebilirsin
kolay gelsin....

________________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!!

ronaldinho_2751

ronaldinho_2751

Üye
kardeş saol:) isim yapmak işime yaradı :oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
biliyordum ama paylasım çin teşekkürler ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Leiche dostum sende herşeyi biliyon yaaa!!! Hadi Hayırlısı bakalım ;) Bu arada Teşekkürler!!!

___________________________________________________ Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!!

xkadir61

xkadir61

Üye
sağol bunu öğrendiğim iyi oldu,.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
yer tespiti gerçekten işime yarıyor daha önce kullanmıştım

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Şehiri size gösteriyor... Bence güzel bişey... ;)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
saol ((toprak))

XMEN_43

XMEN_43

Üye
saol ellerin dert görmesin

ademvehavva

ademvehavva

Üye
isim yapmayı ve yer bulmayı öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Biliyordum ama tazelemiş oldum:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saol

eren6523

eren6523

Üye
tamamda karşı tarafı tanımıyomuyuz zaten msn mizde olduğuna göre yerini öğrensek elimize ne geçecekki ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
iii ögrenmiş olduk saol

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
tamamda karşı tarafı tanımıyomuyuz zaten msn mizde olduğuna göre yerini öğrensek elimize ne geçecekki ?

Ya şimdi bi kız arkdaşın var yada arkadaşların seni kekliyor... Böyle durumlarda harika bir konu... :ok2:

Girrffe

Üye
biliyordum yinede teşekürler

Üst Alt