msn'de kamera problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carsi39

carsi39

Üye
    Konu Sahibi
msn'de kamera problemi
laptopumda normalde kamera çalışıyor fakat msn'de yeşil ve karıncalı bir görüntü çıkıyor ne de karşıdakinin görüntüsü görünüyor. Bu problemi nasıl giderebilirim lütfen yardım edin

anemik

anemik

Üye
Arama başlat de.yukardaki seçeneklerden.karşıdaki aramayı kabul ettikten sonra Webcam gönder i tıkla.bndede oluyodu anca öle yapabiliorm.ama bndeki bazen hiç görüntü vermiodu.sninki arzalı olabilir.

OnsLaughT

OnsLaughT

Üye
Bu konu giderek daha karmaşık bir hal almaya başladı.
Aynen şöyle bir durum var:
1- A msn kullanıcı adıyla giriş yaptım. Web kameram çalışmadı. Oturumu kapattım.
2- B msn kullanıcı adıyla giriş yaptım, yine çalışmadı. Oturumu kapattım.
2- Windows 7 kullanıyorum, aşağıdaki bardan da komple msn i kapatarak çıkış yaptım.
3- Sonra tekrar msn i açtım.
4- B msn kullanıcı adıyla giriş yaptım. Bazı özellikleri kullanamayabilirsiniz diye bir uyarı çıktı ama…
5- Bu kez web kameram çalıştı.
6- Oturumu kapatıp A kullanıcı adıyla tekrar msn i açtım ama yine çalışmıyor.

Yani özetle; A kullanıcı adıyla msn e giriş yaparsam kamera çalışmıyor, hatta oturumu kapattıktan sonra komple msn i kapatmazsam başka kullanıcı adıyla da kamera çalışmıyor. Sadece komple msn i kapatıp A yerine başka bir kullanıcı adıyla giriş yaparsam kamera çalışıyor.
Uzun lafın kısası A kullanıcı adına has bir problem mi bu? Madem böyle msn i komple kapatmadan başka kullanıcı adıyla girdiğimde neden çalışmıyor?
Saçma… Kafayı yiyeceğim.
Hiç bir fikri olan yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt