Msnde Açık Olanlar Kapalı Görünüyor Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Msnde Açık Olanlar Kapalı Görünüyor Acil Yardım
Sorunum başlıktada dediğim gibi msnde açık olanlar kapalı görünüyor.Normalde her msni açtığımda 25-30 kişi açık olurdu şimdi 5-6 kişiyi geçmiyor:ağlarım:Facebookta da durum aynı.Msn adresimde mi problem var bilmiyorum ama çok can sıkıcı bir durum.Pc ye format attım,msni kaldırıp yeniden yükledim yinede problemi çözemedim.Bu problemimi çözebilcek biri olcağını sanmıyorum ama yinede forumda şansımı deneyim dedim:tebessüm:Bu sorunu çözücek arkadaşın cennette yeri hazır:gul:

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Hocam Dert Ettiğin Şeye Bak :D adamlar Çevrimdışı takılıyorlardır.. :)

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Dert Ettiğin Şeye Bak :D adamlar Çevrimdışı takılıyorlardır.. :)
1.5 yıldır mı?:)Böyle birşey olcağını sanmıyorum.Arkadaşla telde konuşuyorum açığım diyor fakat ben de hem facede hem de msn de kapalı görünüyor.Delircek gibiyim:ağlarım::off::vur:sirit:

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
1.5 yıldır mı?:)Böyle birşey olcağını sanmıyorum.Arkadaşla telde konuşuyorum açığım diyor fakat ben de hem facede hem de msn de kapalı görünüyor.Delircek gibiyim:ağlarım::off::vur:sirit:

YAnlışlıkla Engellemiş OLabilirmisin.? Engelli Listesini Kontrol et.. :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
YAnlışlıkla Engellemiş OLabilirmisin.? Engelli Listesini Kontrol et.. :)
Yanlış söyledin :)
Sen birini engellersen o kişinin çevrimiçi olduğunu görebilirsin fakat onlar seni çevrimdışı görürler :)
Eğer kişiler sizde çevrimdışı görünüyorsa 2 ihtimal var :)
1.si Çevrimdışı takılıyor olabilirler :)
2.si O kişiler sizi engellemiş olabilirler :)

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış söyledin
Sen birini engellersen o kişinin çevrimiçi olduğunu görebilirsin fakat onlar seni çevrimdışı görürler :)
Eğer kişiler sizde çevrimdışı görünüyorsa 2 ihtimal var :)
1.si Çevrimdışı takılıyor olabilirler :)
2.si O kişiler sizi engellemiş olabilirler :)
130 kişinin aynı anda engelleyeceği veya çevrimdışı takılcaklarını sanmıyorum ama yinede ilgilendiğiniz için teşekkürler:)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
bu linkden sorununuzu iletin :) Windows live Messenger'ın resmi yardım forumu :) Siteye girdikten sonra "Bir soru sor" yazısına tıkla ve sorununu ilet ;)

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
:hayalet::hayalet::hayalet:

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
bu linkden sorununuzu iletin :) Windows live Messenger'ın resmi yardım forumu :) Siteye girdikten sonra "Bir soru sor" yazısına tıkla ve sorununu ilet ;)
Teşşekürler,denicem:oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Rica ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt