MSN Windows Live Messenger v6.20 S60v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

kutaykut

kutaykut

Üye
saolasın işime yaradı...

totalrecall

Üye
paylasım için çok tesekkürler

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

KinGArthaS

KinGArthaS

Üye
cannot allow login...
Bu program wifi dışında çalışmıyor!

omerckr

Üye
arkadaslar wi-fi bu program calısyormu.. guvenlı olmayan agda calısıyormu ?

Bora

Bora

Üye
can not allow login hatasi veriyor. Dun sorunsuz giriyordum bugun bu hatayi veriyorr

buldog

buldog

Üye
eyw. kardeşim eline koluna sağlık ! sorunsuzca calısıyor ! ama bazı yerler çince gbi ! kare kare yazılar cıkıyor !

Arkadaşım biraz sabret tam türkçe süper msn yi vereceğim sizlere hiç bir hata bulamayacaksınız şu an müsait değilim 1 gün sonra paylaşacağım burdan takip edin tam sürüm

buldog

buldog

Üye
Arkadaşım biraz sabret tam türkçe süper msn yi vereceğim sizlere hiç bir hata bulamayacaksınız şu an müsait değilim 1 gün sonra paylaşacağım burdan takip edin tam sürüm

arkadaşlar 5800 türkçe bilgisayardaki MSN ile aynı tam sürüm tamamen türkçe mobil MSN programını ve e mailleri açabileceğiniz türkçe tam sürüm office programını yükledim ve yönetici onayı bekliyorum.Sanırım bu üst konu olacaktır.Birbirinden harika iki program konu hizmete açıldığı zaman ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz saygılarımla

İşte sorunsuz türkçe msn,sorun yaşayacak varsa telefonundan kaynaklanıyordur buyrun indirin,

buda e-maillerinizi ıpon hızında açacağınız offıce ve raıder uygulaması buyrun

amede2147

Üye
çok sağol güzel kaliteli paylaşımlar:evet: yapıyorsun

buldog

buldog

Üye
gerçi smart ofis forumda verilmiş ama e mail uygulamasına rastlamadım iyi kullanımlar

aanto

Üye
hocam eline sağlık ama olmuyor. wireless ten bağlanamıyor..Bağlantı hatası diyor..

kral4646

Üye
arkadaşlar programı yükleyemedim süresi geçmiş sertifika diyor yardımcı olursanız sevinirim...

berkantgezgin

Üye
tesekkurler

berkantgezgin

Üye
tesekkurler

aerosameth

Üye
Tskler

masal_prensi

masal_prensi

Üye
paylaşım için teşekkürler dostum

tug-rul

tug-rul

Üye
nekadar basit bi forum burası ya bır suru kısı ve ben aynı hatayı aldık ne konuyu acan arkadas pıyasada war nede modlar bır sey yapmıyor pehhh anca işi ticarete dökün

Aleksandar

Aleksandar

Üye
teşekkürler

ebeninamı

Üye
uygulama yöneticisinden windows live programını bulup suite tıklıosun ordan klavye yazıor ordan bulabılırsın kardesm