Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MSN Windows Live Messenger v6.20 S60v3 SymbianOS9.x Signed
arkadaşlar avea turkcell yada vadofone internet ile kullanuılmıyor ma gprs wap servisi ile çalışıyor tabi wifi ilede.bende önce beşi sonra bunu kurdum beş sürümde bgalnmadı.yani internet alan baglantı işlemiyor zaten kendi sayfasında operator soruyor çince olan yani.ayrıca oradan cep telefonu ve modeli seçileblir yok yok ve pc download seçenegide var ama program bizim mobil intente ile çalışmıyor hatta orada secure 360 da ver mobil olan sürüm isteyen carsa upload ederim denemedim ama daha önce benim çinli arkadaşım kendi messengrına kurmuştu bilgisayarda hi dedigimde kareler çıp safe 360 yazıyodu oradan hatırladım )))))
siyoo1
Üye
Teşekürler
spmawn
Üye
E71'de güncelleştirme hatası verdi
hakk0
Üye
tesekür...............
dide_kg
Üye
teşekkürler...
fos4luiandeyson
Üye
bi deniyenm ona gore
systemprg
Üye
Türkçe dil seçeneği yokmu bunun?
abdülhey25
Üye
tşkkrler....
erkut-34
Üye
arkadaşlar ben vodafone lıve aylık nete aboneyim ama bende msn açılmıyor lüfen yardımcı olun tskrler
Mobil İletişim
Üye
Sağol
gorkemm55
Üye
Saol
umutcan_bora
Üye
ben baya onceden bu proyu e71 de kullanıodum bazen o hatayı bazende gırıodu ama sımdı gırmıo wlanla denıorum o yuzden olabıllır belkı