MSN Windows Live Messenger v6.20 S60v3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

Msn uygulamasının güncel ve son sürümüdür...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: teomanist, cimobmlu_53, mcpskopat ve 33 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler Ediz... :good:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Anıl.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler

bixici1987

bixici1987

Üye
sagol

TopFury

TopFury

Üye
Teşekkürler paylaştığın için. :oke:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
kurdum programı ama cannot allow login diye bir hata veriyor... acaba çözümünü bilen varmı

wadegame

wadegame

Üye
Ya arkadaşım şu soruna bir el atın can not allow login sorunu var kardeş bu bizden login olmamızı istiyor yani msn.cn uzantılı bir mail adresi gerekli ondan bu hatayı veriyor sürüm 50yi de yükleseniz bu havayı hep verecek boşuna tutmayin burada isterseniz ama bir el atın lutfen

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Kendi telefonumda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, bağlandığınız erişim noktası ile ilgili bir sorun olabilir.

Saygılar...

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
acaba hangi hattı kullanıyorsun. Ben avea ile 1 hafta onceye kadar kullanıyordum ama simdi baglanmıyor

wadegame

wadegame

Üye
Arkadaşım sağol doğru söylüyorsun sorunsuz çalışıyordu tam 10gün kadar kullandım sonra yeni sürümüne yükselteyim dedim eskisinden de oldum aynı hatayı veriyor bağlantılara gelince bağlantımda hiç bir sorun yok hertürlü msn programlarına gayet rahat bir şekilde giriyorum ama bu program nedense sorun vermeye basladı ya onceden dedigim gıbı login olmamızı ıstıyor m kadar arastırdım bulamdım lutfen yardım ben vodafone ınternet ıle gırıyorum oncekınde oldugu gibi saygılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
acaba hangi hattı kullanıyorsun. Ben avea ile 1 hafta onceye kadar kullanıyordum ama simdi baglanmıyor

WiFi ile bağlanıyorum.

Arkadaşım sağol doğru söylüyorsun sorunsuz çalışıyordu tam 10gün kadar kullandım sonra yeni sürümüne yükselteyim dedim eskisinden de oldum aynı hatayı veriyor bağlantılara gelince bağlantımda hiç bir sorun yok hertürlü msn programlarına gayet rahat bir şekilde giriyorum ama bu program nedense sorun vermeye basladı ya onceden dedigim gıbı login olmamızı ıstıyor m kadar arastırdım bulamdım lutfen yardım ben vodafone ınternet ıle gırıyorum oncekınde oldugu gibi saygılar

Sanırım problem sadece Operatörlerin erişim bağlantıları ile bağlanınca oluyor, WiFi ile sorunsuz bir şekilde girilebiliyor.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
sağolasın

bu programın bize yaptığı heç iyi olmadı piyasanın en güzeli belkide...

Yusuf_EMRE

Üye

Bu sürüm biraz sorunlu çıktı heralde.. bendede hep bağlantı hataları verdi Hatta ben bunu türkçeye çevirmiştim sorunlu olduğu için sildim. Birde 6.1 sürümünden hiçbir fark göremedim 6.1'e devam:)

the_mustafaxxx

Üye
kardeş dosya bozuk diyor yardım edin lütfen

birmot

birmot

Üye
teşekkürler

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
bende de login hatası veriyor arkadaşlar bi bilgisi olan var mı

kerimhan